Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaku

jak to rozumieć??

Polecane posty

Gość aniaku

kiedyś w knajpie poznałam fajnego faceta- pracującego tam barmana, dał mi swój numer, po dwóch tygodniach napisałam do niego smsa- fajnie nam się pisało, stanęło na tym, że zaprosiłam go do kina..no i tu pojawił się problem, bo nie wiem jak mam rozumieć to, co mi odpisał..mianowicie napisał, że to przemyśli ale będzie ciężko bo w tygodniu pracuje do poźna- to akurat prawda, a w weekend wyjeżdza..no ale są przecież też inne dni..i teraz nie wiem, czy mam po prostu dać sobie spokój bo to oznacza, że ma mnie brzydko mówiąc gdzieś, czy jednak dać jeszcze szansę tej znajomości...oceńcie to obiektywnie i napiszcie co mam robić ..

Gość PORSCHE 911 TURBO
nie skreślaj go.pracuje do późna a potem wyjeżdża.odezwij sie do niego po powrocie.jezeli znowu bedzie sie migał od spotkania to wtedy daruj sobie go http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

że to przemyśli ale będzie ciężko bo w tygodniu pracuje do poźna- to akurat prawda, a w weekend wyjeżdza..no ale są przecież też inne dni' skoro pracuje cały tydzień do poźna a w weekend wyjeżdza to może chce sie spotkać w 8 dniu tygodnia :D ? a tak poważnie to ty wykonałas zadanie ponad normę To ty dzwoniłas , to ty zapraszałas do kina .... teraz jego ruch

Gość kobietom trudniej zrzucić
daj mu czas, jak sie namyśli to da ci znać