Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzciecosss

siedze i rycze

Polecane posty

Gość poradzciecosss

wczoraj to cała noc przepłakałam, bo jechalismy z moim chłopakiem i kolezanka nad wode. i gdy tylko on ja zobaczył to do niej czesc skarbie słonce itd, a do mnie nic. no i pozniej jak juz bylismy tam to razem z kolezanka poznałyśmy takich gosci popływałysmy z nimi chwile i jak wyszłam z wody to on do mnie sie nic nie odzywał tylko cały czas z ta moja kol. w drodze powrotnej nic sie do niech nie odzywałam. i on od wczoraj sie nie odzywa nie wiem juz co mam robic

Gość Evelinkaaaaaa
ile jestes z nim w zwiazku szczerze

Gość kurde mole...
UZNAJ ,ŻE Z NIM SKOŃCZYŁAŚ-PO CO CI TAKI FACET:)

Gość dianaaa27777
daj sobie Kochana spokoj, chyba ,ze chcesz cierpiec przez tego frajera, na pewno poczatkowo będzie ciężko,ale on wyraznie interesuje sie Twoja kolezanka.zerwij pierwsza aby wyjsc z tej sytuacji z twarza

Gość poradzciecosss
poł roku

Gość poradzciecosss
on to tak w zartach do niej mowił....no ale mnie to juz przestało bawic

Jejku, nie znoszę jak ktoś płaczę... Straszny palant z tego Twojego chłopaka... Zostaw go, bo to zwykły babiarz!

Gość kurde mole...
w żartach? :) - nie wydaje mi się:)

Gość natalka198905
hej wiem co czujesz i poki nie jest za pozno przestan sie z nim spotykac, wczoraj rzucil mnie chlopak, moim zdaniem byl taki sam jak twoj nie robil tego tak ostentacyjnie ale przez gg i kiedys zostawil wlaczone gg no wiec dowiedzialam sie takich rzeczy ze dlugo o tym myslalam glupia bylam przeprosil mnie za to i wytlumaczyl ze to byly jego byle a on nie ma z nimi innych tematow niz seks, wczoraj powiedzial mi ze nie moze ze mna byc bo na mnie nie zasluguje(co okazalo sie prawda) i ze jestem najwspanialsza dziewczyna na swiecie ....dzis wiem ze zylam przez rok z innym czlowiekiem i choc nadal nie moge wyzbyc sie uczucia do niego wiem ze dobrze ze nie stalo sie nic gorszego,moglam przeciez wziac z nim slub albo miec dziecko a wtedy nie wiem jakbym to przezyla

Gość poradzciecosss
no tak tylko jak mi teraz na nim zaczeło zalezec to mam go zostawic

Gość kurde mole...
w żartach?:) nie wydaje mi się:) to wybieg:)

Gość kurde mole...
tobie zaczęlo zależeć ale jemu przestało:( nie żyj złudzeniami. kochasz wyobrażenie o nim.

Gość poradzciecosss
no na poczatku jak jeszcze z nim nie byłam to mu fest zalezało cały czas pisał i wogole a teraz to bezsensu jest

nie płacz bo nie warto wiem co czujesz ja po moim zwiazku z chłopkim dla ktorego byłam wstanie wszystko zrobić rok nie mogłam sie otrzasnac. a ty lepiej daj sobie z nim spokój, poki nie jest za pozno

Gość taakjest
to poczekaj az sie odezwie i pogadaj z nim jeszcze