Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerzelolita

Czy znajdę ...

Polecane posty

Oblubienica -> administracja szczerzelolita -> chcieć a móc (czyli mieć kasę) to dwie różne sprawy ;)

Gość szczerzelolita
:)

Gość szczerzelolita
Na kase nie narzekam... wiec nie ma problemu :)

Szczerzelolita czy Ty jesteś aż tak zdesperowana? Coś mi się wydaję, że za rok masz maturę, więc się ucz a nie do faceta będziesz jeździła i się przeprowadzała do niego:O I co na to Twoi rodzice??

Gość szczerzelolita
Na kase nie narzekam... wiec nie ma problemu :)

Szczerzelolita czy Ty jesteś aż tak zdesperowana? Coś mi się wydaję, że za rok masz maturę, więc się ucz a nie do faceta będziesz jeździła i się przeprowadzała do niego:O I co na to Twoi rodzice??

Gość szczerzelolita
yhh.. kafe się wali :(

Dziewczyno czy Ty jesteś aż tak zdesperowana?? Zajmij się lepiej nauką, tym bardziej, że za rok masz chyba maturę prawda? A nie będziesz do chłopaka wyjeżdżała i się do niego przeprowadzała..:O Co w ogóle Twoi rodzice na Twoje pomysły?

Levi - ty jednak nie masz ochoty mieć dziewczynę i tyle. Kto chcesz, szuka sposobu, kto nie chce, szuka powodu🖐️

Gość szczerzelolita
Nie martwie się maturą napiszę :) Pouczę się jak uznam to za stosowne, a jak Ty mi to napiszesz na kafe... :) --> Radość, mm może i prośbę o Twoją odp. co o tym myślisz :) hehe :)

Gość szczerzelolita
Nie martwie się maturą napiszę :) Pouczę się jak uznam to za stosowne, a jak Ty mi to napiszesz na kafe... :) --> Radość, mm może i prośbę o Twoją odp. co o tym myślisz :) hehe :)

Oblubienica -> chcę tylko nie chcę być na jej utrzymaniu, w związku na odległość (bo dojazdy jednak zajmują sporo czasu do Lublina to jakieś 4,5-5,5h) a ja bardzo nie lubię pożyczać pieniądze i być zależnym od kogoś (w sensie materialnym)

No, ja cię rozumiem, ale mimo wszystko zachęcam i ci kibicuję:D Jestem twoją fanką, ale największą na forum:D Mimo że cię krytykuję - we mnie zawsze znajdziesz oparcie:)

Gość szczerzelolita
odrazu na utrzymaniu.. Poprostu ja bym o to dbała żebyśmy się widywali i na jakies tam bzdety :D

szczerzelolita -> mam różne myśli ;p jeśli chcesz to pisz e-maila ja znikam bo mam parę rzeczy do zrobienia i już pewnie dzisiaj nie będę przy kompie ;)

Gość szczerzelolita
odrazu na utrzymaniu.. Poprostu ja bym o to dbała żebyśmy się widywali i na jakies tam bzdety :D

No, ja cię rozumiem, ale mimo wszystko zachęcam i ci kibicuję:D Jestem twoją fanką, ale największą na forum:D Mimo że cię krytykuję - we mnie zawsze znajdziesz oparcie:)

Gość szczerzelolita
levviatan --> a czego słuchasz ? twoje hobby ?? :)

Gość szczerzelolita
Jesteś bardzo inteligentny :) Później postaram się odezwać :)