Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GwiazdaFantazja

Która z Was odeszła od męża do innego faceta?

Polecane posty

z jakiego powodu odeszłaś? Ja jestem w takiej sytuacji... mój mąż jest dobry, moge powiedziec,ze nawet za dobry. Kocha mnie, szanuje, Ale ja kocham kogo innego :(

Gość pseudonin
to po co za niego wychodziłaś szmato?????????/ łatwo komuś złamać życie prawda????? jebane egoistki

Gość kochanica francuza...
powód-jaki? znalazł się lepszy :P:P:P:P a rodzina? no cóż , pokwękała,pokwękała i przestała:D

Gość pseudonin
w małżeństwie sa wzloty i upadki - trzeba duzo rozmawiac, pracowac nad uczuciem a nie pierwsze przeszkody i juz rozwody

jestesmy młodzi i on i ja. napewno zycie sobie ułożymy. ale źle mi z tym ze go krzywdze, boje sie ze rodzina sie mnie wyprze,ze nie zaakceptuje mojego drugiego faceta. ze pozostane sama. jak palec. ze wszyscy sie ode mnie odwrócą a tak nie jest łatwo zyc

Gość vi_
wiesz co - to się tylko wydaje takie straszne. Wszyscy się przyzwyczają, rodzina przywyknie, przestaną gadać. Ułoży się zobaczysz - najwazniejsze, zebys była pewna tego co chcesz zrobić

Gość olip0o--
najpierw rozwod - zamknij ten rozdzial zycia potem inny facet i rodzina ci moze naskoczyc

Gość eqwqweqewq
Nastepny tez sie zmieni, milosc nie trwa wiecznie. Moze nawet jest inny niz go widzisz bo jestes zakochana i potem tez pewnie bedzie rozwod. Szczerze to lepiej moze zebys byla sama.

chwilami tez tak myslałam- rzucić obu i koniec :) byłoby z głowy. ale wy nie wiecie jak jest cięzko zostawic kogos do którego się coś tam napewno czuło. Byliśmy szmat czasu razem, dni wypelnione byly nim po brzegi i nagle ma to sie skonczyc? ? ? jeśli mam być szczdera to ja sama nie wiem co ja chcę i co powinnam zrobić, jak postąpić. tamtego faceta znam 4 miesiące. wiem ze to krótko...,ze moze sie okazac ze jest okropny, nikt tego nie wie; ja myslalam ze męża znam po 7 latach....

Gość vnhbhjjkv
a vjestem z moim mezem rokpo slubie a zachowuje sie jak twoj...dom...praca...dom...wiecznie zmeczony...nigdzie nie wyjdzie

najgorsze jest dla mnie to,ze chce to zakonczyc mam nawet idealna okazje- on wie o moim kochanku, mówi- zastanów sie z kiim chcesz byc... a ja powiem tak- kocham tamtego, mąż to wspaniały przyjaciel i wspaniały człowiek no i ........ no i tyle

Gość vnhbhjjkv
czemu oni nie moga sie starac tak jak my sie staramy? wtedy nie byloby takich dylematów... 4 miesiace mysle, ze to jednak za malo czasu, zeby kogos dobrze poznac...

Pseudonin, chyle czola!!! Zgadzam sie w 100 % !!! Problem tkwi w tym, ze ludzie nie chca walczyc, poddaja sie jak tylko troszke sie w zwiazku zachmurzy. Nie moze byc pieknie cale zycie. Malzenstwo czy jakikolwiek inny zwiazek to cholernie ciezka praca, wymaga wielu wyrzeczen, nerwow i kompromisow. Dziewczyno po co Ty za niego wychodzilas????? Bylas z nim siedem lat i nie zorientowalas sie, ze nie czujesz juz tego co wczesniej?? Zaciagnelas go pod oltarz a teraz masz jakas "odmiane serca" ???? Ja jestem 2 lata po slubie i jest cholernie ciezko, zarowno ja jak i maz mielismy juz chec zamnknac drzwi z drugiej strony, ale to nie sztuka uciec. Sztuka jest kochac mimo wszystko, rozmawiac o wszystkim co nas boli lub przeszkadza, poprostu byc na dobre i zle!

Gość jestem Jaka JestemAAAA
ja mysle czy nie odejsc, moj znajomy od 5 lat do mnie narywa, ma żone i jest starszy ponad 15 lat, wiem ze teraz czeka na sprawe w sadzie odnosnie jego pracy i jak pojdzie oki powiedzial ze odchodzi od niej i chce abysmy wyjechali razem, ja mam 16 miesieczne dziecko i meza od 2 lat ale nie kocham go... mam dosc nudnego zycia...

Gość gość
CinderellaStory i co zrobilas? Jak potoczyło sie Twoje zycie? Odeszłaś do tamtego innego mężczyzny?

Gość Laislabonita
Ja kiedys tak zrobilam I wiesz co...dalabym wszystko zeby cofnac czas ale niestety tak sie nie da:(

Gość narozdrozu
Laislabonita jak to? Odeszłaś od męża do innego mężczyczny znaczy? Opowiedz proszę.

Gość kawa400
Laislaboita odezwij się ..opowiedz..może komuś rozjaśnisz myślenie, zanim będzie za późno :-(