Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1234wawa

studia

Polecane posty

Gość kasia1234wawa

Moja córka idzie w tym roku na studia. Ma do wyboru 3 kierunki: transport na PW, elektronikę i telekomunikację na WAT i logistyke na AON. Cały czas mnie pyta o poradę, a ja nie mam pojęcia jakie będzie najlepsze rozwiązanie. Może macie coś mi do powiedzenia o tych kierunkach?

mój chłopak studiuje na WAT elektronike i tele i jest od choroby zakuwania, to na prawdę cieżki kierunek, siedzi całymi nocami ale to procentuje, ten transport jest niezły, chlopaka kolega z mieszkania na tym jest

Gość kasia1234wawa
tak cywilne.

elektronika i telekomunikacja - super kierunek pod warunkiem iż mieszka sie w krakowie, wawie, wrocławiu badz innym duzym miescie. w przeciwnym wypadku (np. łódź) - masakra; zero perspektyw na prace w zawodzie. wiem z autopsji - niestety :(

Gość mgr transportu, mgr logistyki
zero perspektyw to jest po logistyce - nie polecam, bo za pięć lat to Córka będzie tylko przeglądać oferty z najważniejszym zdaniem "min. 2 lata doświadczenia w branży, najlepiej w jakimś międzynarodowym koncernie" aktualnie ja to przerabiam, więc nie polecam transport... był, jest i zawsze będzie potrzebny, tylko pytanie - co potem? spedycja? siedzenie w biurze i babranie się z fakturami? dzwonienie po klientach? no bo chyba nie kierowca ;] elektronika i telekomunikacja - wydaje się najrozsądniejszym kierunkiem z tych trzech podanych i niekoniecznie tylko dla mieszkających w największych aglomeracjach w Polsce, naprawdę :] życzę udanego wyboru i powodzenia dla Pani Córki

Gość kasia1234wawa
Dziękuję bardzo za pomoc.