Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka1234567

może tutaj znajde ratunek

Polecane posty

Gość agnieszka1234567

Ludzie pomożcie mi bo juz nie wiem co mam zrobic ze swoim zyciem. Moja obecna sytuacja wyglada tak: mam 24 lata, od4 lat jestem mężatką i tu zaczynaja sie schody. Nie mam pracy, nie mam mieszkania, mieszkam z mężem w mieszkaniu jego ojca z którym nie utrzymujemy kontaktu, od ponad roku wdalam sie w romans z innm mezczyzna od tamtej pory przezywam koszmar. nie potrafie zdecydowac z ktorym chce być. Z jednej strony stabilizacja, akceptacja rodziny przykladny zaradny maz a z drugiej strony szalencze cudowne uczucie, porywy serca. od roku oszukuje ich obu. pewnie pomyslicie ze nie umiem kochac, ale to nie tak. nie chcialam nikogo zranic a wyszlo na odwrot. Na dodatek moja najlepsza przyjaciolka wyjechala do innego miasta do narzeczonego, to ponad 500km. nie mam nawet do kogo sie odezwac. mąz jest w pracy ja zostaje sama ugotuje, posprzatam i komputer, tv i tak wkółko.... moj kochanek jest zalamany, ze do tej pory nie odeszlam od męża, płacze, błaga, chyba popada w depresje. ja ze swej bezsilnosci pije a rano mam zawsze podwojnego kaca - ból glowy i moralniaka. nie wiem co ze soba zzrobic, czuje sie okropnie nie mam z kim porozmawiac, nic mnie nie cieszy, nikt mnie nie rozumie, nic sie nie uklada. mam ochote uciec daleko zeby nikt mnie nie znalazl ale nawet nie mam dokad, nie mam pieniedzy, zadnych mozliwosci :( :(

Gość strzel sobie dzieciaka
bo inaczej czeka Cie wariatkowo. Z kochankami życie barwne na chwile. Z tego co piszesz nie poradzisz sobie bez męża. On nie zasługuje na to, byś go oszukiwała, jesteś niewdzięczna, niepoukładana, czas wydorośleć

Gość abracadabra244
ten kochanek to glupota ktorej mozesz zalowac do konca...

Gość o ja je_ bie:)
zostaw ich obu, bo na zadnego z nich nie zaslugujesz...... kurwisz sie z braku roboty.....bleeeeeeeeeee

Gość agnieszka1234567
z męzem niby dobrze sie dogadujemy, zwłaszcza jak zacisne zęby i udam orgazm..... nie mam żadnej ochoty na sex!! z kochankiem jest inaczej bo sex jest swietny ale wiem ze zle robie, ze nikt by tego nie zaakceptowal i tez nie potrafie się cieszyc:( a tak pozatym to nie mamy jakos zadnych dobrych znajomych. może wyjsc na piwo bylo by z kim ale pogadac od serca czy zwierzyc sie to zero mozliwosc

Gość agnieszka1234567
tu tez prawie nikt mnie nie rozumie z tego co widze. w sumie to tak moglam najpierw pomyslec to nie wypisywalabym na forum swoich zali ktore nikogo nie interesuja :(

zastanow sie czy potrafisz naprawde kochac i czy ktoregos z nich tak szczerze od serca kochasz......bo z nudow moze trafi ci sie nastepny kochas i bedziesz twierdzic ze jest jeszcze lepszy, ale to tylko moze okazac sie ze lepszy jest tylko sex a ty wyladujesz na bruku.... warto to wszystko przemyslec i wtedy podjac decyzje jezeli maz jest oki to nie sadzisz ze go bardzo ranisz, nie jestes warta jego uczucia

a pomyslec moglas zanim poszlas sie szmacic z kochasiem..... jak ja nienawidze takich scierw jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!

napisz jak mu wlazłas do łóżka. Gdyby to się nie zdarzyło nie miałabys problemu.

Gość mirus1966
najlepsza dla ciebie bedzie ta kolezanka moze z nia ulozysz sobie zycie bo ona jest od serca i wyzalic masz sie komu albo dobrze ci w tych zwiazkach i dlatego tak to utrzymujesz bo masz wszystko i kilku osob

Gość studia w wieku 25 lat
hmm, z jednej strony kochajacy maz, ktory cierpliwie utrzymuje lenia przez 4 lata a z drugiej ekscytujacy seks - zostaw to tak jak jest, kazdy wybor bedzie mial bolesne konsekwencje a tak na powaznie, uwazam ze jestes kobieta totalnie bez zasad i ponizej wszelkiej krytyki. skoro tak kochasz kochanka to po co jeszcze siedzisz z mezem? tragedia. nic dziwnego ze potem kazdy facet uwaza jakie to mezatki sa latwe :P

Gość agnieszka1234567
ale tak wyszlo. niech wam bedzie ze sie szmace czy co tam chcecie. forum swiętości sie znalazło.... ja sie lepiej pojde napije stary sprawdzony sposób, przynajmniej na chwile daje ulge i zapomnienie. dziekuje za szczerość i wypowiedzi i spadam z tąd!!!!