Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dont callll my nameeeeeee

Co myślicie o takich dziewczynach ?????? WAŻNE !

Polecane posty

Co myślicie o pannach,które za kasę udzielają się w gazetach typu CKM,czy Playboy??Jak dla mnie,to są zwykle zdziry,szmaty,co za kasę się sprzedają,swoje ciało.Później wszyscy oglądają,a jakieś zboki robią sobie dobrze na widok zdjęć.Ciało jest przeznaczone tylko dla jednego,nie każdy może mieć radochę,nie dla psa kiełbasa.Żadna kasa nie jest warta tego,żeby się sprzedać.Takie moje zdanie.Oczywiście artystyczne zdjęcia jak najbardziej ok,ale z zakrytym biustem,a nie świecenie tyłkiem i cyckami.Jakie jest wasze zdanie?Bo mój chłopak takie coś rozumie,pochwala.Nazwał mnie moherem :/Fajnie,bo mam zasady jakieś i nie sprzedałabym się za żadną kasę.... To mu dowaliłam,że jak ja nie pasuję i nie docenia normalnej dziewczyny,to niech sobie znajdzie blacharę i zdzirę,ale najpierw niech sobie sprawi bmw,bo tak to żadna nie poleci na niego .Dowaliłam mu,tym bardziej,że on w ogóle nie ma żadnego auta i jeździ autem siostry(Cinqueciento).Ale wkurzył mnie,przezywa mnie od moherów,tylko dlatego,że mam zasady i nie sprzedałabym się za żadną kasę.A Ronaldo już oczernia,że poszedł do sesji Kleina i wg niego się sprzedał.A laski nie,aha ...

Gość qqlecka
ja uważam, ze te dziewczyny wiedzą, ze są atrakcyjne, chcą sie pokazać publicznie i tez dostac za to kasę - ale do zdzir i szmat to im daleko. W ckmie czy playboyu są zdjecia estetyczne, nie widzisz wejscia do cipy, pipa w ogóle chyba zawsze jest czyms zakryta, jedyne, co widać, to cycki. Myślę, że tym dziewczynom brakuje jakiegos dowartościowania, skoro go muszą szukać w taki sposób - ale nie mam o nich zlego zdania. Wydaje mi sie, że wyolbrzymiasz.

Gość długo-noga
Nie bulwersuj się tak dziewczyno, zluzuj dupe. Pewnie że on nie ma nic przeciwko, bo pod takie jak one pewnie sobie marszczy bobra. Bo ty jesteś taka cnotka że mu pewnie nawet nie obciągniesz. Ja uważam ze ich ciało, ich kręgosłup moralny, ich sprawa. Ja mysle że bym nawet mogła za jakąs meeega kase, gdyby to nie była zbyt tandetna i wulgarna sesja

Gość czarna dupa
az wstyd mi ze przedstawicielki mojej plci potrafia sie tak sprzedawac

Dla mnie też to są ku**y !! A on mi gada,że ja moherka,że jakaś cnotka.Fajnie,że inni chłopacy takich właśnie szukają,a on mi wygaduje takie brednie i pochwala gołe foty za $ :/

długo-noga - co ja zaraz mam być cnotką,bo mam zasady?Nie ośmieszaj się.Znam swoją wartość i moje ciało przeznaczone dla jednego !! Nie dla psa kiełbasa,nie każdy może mnie widzieć i nie mam szacunku dla takich dziewuch ... A mój facet uważa,że to normalne.Super.Powinien się cieszyć,że żadna kasa nie zrobiłaby ze mnie zdzirki.

Gość trzeba miec co sprzedawac
a jak sie nie ma to zaklada sie durne topiki na kafe.Kogo to obchodzi jakie ty masz zasady ?

Gość qqlecka
boli cie to, ze ktos pokazuje się pół goly publicznie - czy ze twój facet sobie przy tych zdjeciach marszczy freda?

Gość mamuska 30;
wstyd wam, bo same nie macie co pokazac ani tez szansy :-) zazdrosne glisty!!!!

Gość qqlecka
Nie wiem, czemu cie to tak emocjonuje, że on razu musisz te osoby wyzywac od zdzir i szmat. Jak jade samochodem, to czasem widze na poboczu prostytutki i nie rozmyślam na ich temat, nie zatrzymuję sie i nie wyzywam ich od szmat. To jest ich wybór - oraz tych facetów, którzy sie przy nich zatrzymują. Ani mnie od tego nie ubędzie, ani nic innego mi sie nie stanie. Wyluzuj, to sa tylko zdjecia w gazecie. Ja bym osobiscie nie chciala sie pokazywać w gazecie półnago, ale takie zdjecia dla siebie to i owszem, chciałabym mieć.

Mam co pokazać,ale nie muszę się dowartościowywać w ten sposób i to za kasę.Nie kręci mnie to,że cały kraj widziałby moje cycki,a co gorsza rodzice mojego faceta,brrr ... A takie panny są dla mnie śmieszne i żałosne i wkurza mnie to,że mój facet nie ma wartości żadnych i pewnie sam by mnie na takie coś wysłał-tak,właśnie tak napisał.Że byłoby duuużo kasy,więc czemu nie.Fajne ma wartości,naprawdę.To mnie wkurza!Myślałam,że jest normalny .

Gość no sory ale
nie jedna jest ladniesza od tych pieknych przerobionych lasek z magazynow dla panow a nie zuje potrzeby zeby sie rozbierac:) rozumiem autorke, tez bym nie swiecila gola dupa i cyckami za pieniadze, trzeba miec troche honoru glupie pipy:) o ile wiecie co to w ogole jest:/

Dla siebie również bym chciała mieć takie zdjęcia,nie jestem jakąś cnotką.Ale mi chodzi o zasady.Ja bym nie mogła żyć z myślą,że idę do sklepu,a tu sprzedawca widzi mnie nago w swojej głowie(bo widział mnie w gazecie).A mój chłopak to zachwala i to mnie denerwuje.Myślałam,że również ma zasady.

Gość w Pacanowie Kozy kują
moja droga - każdy ma swoją cenę...

Gość czarna dupa
ja powiem tak, piersi mam seksowne i wiem to doskonale, pupe tez, jedynie brzuszek do lekkiej poprawy ale nie jest tak zle i co ? nie chce, jestem przeciwna rozmienianiu sie na drobne, to jest kwestia zasad i wychowania a nie kompleksow

Gość mamuska 30;
o nie!! zadnych golych bab juz nigdy!!

No dlatego dla mnie te panny nie mają żadnych zasad i nie szanuję ich.I denerwuje mnie to,że mój facet nie widzi w tym nic złego.Napisał,że sam by poszedł za kasę.Że to nie jest nic złego.Jasne,cały kraj widzi nagie fotki i może sobie robi dobrze ... na pewno ... brrr

Gość czarna dupa
bo w zyciu chodzi o to aby podkrecac atmosfere, a nie dawac ja z miejsca

Gość qqlecka
Ale na czym polega twój problem? Nikt ci nie każe wysyłac swoich zdjeć do playboya. A na probe chłopakowi powiedz, że za jego namową postanowiłas zrobic sobie foty erotyczne i wysłac je do playboya. Termin masz u miłego fotografa tego a tego dnia. Może wcale nie zareaguje tak entuzjastycznie, jak deklarował. Teoretyzować to każdy moze.

Gość czarna dupa
dont callll my nameeeeeee no i oczywiscie tego sprzedajne kurwy/kurwiarze nie zrozumieja. bo kasa jest najwazniejsza

czarna dupa - dokładnie ! a to mi się bardzo spodobało ,,bo w zyciu chodzi o to aby podkrecac atmosfere, a nie dawac ja z miejsca'',cała prawda! nie chciałabym,żeby inni mnie oglądali,to jest zarezerwowane tylko dla jednego !

dont call my name - zarezerwowane tylko dla jednego? a co jeżeli z tym jednym ci nie wyjdzie? i będzie drugi, trzeci i nawet z pięcioma nie wyjdzie...to co wtedy? nie oszukujmy się taka jest kolej rzeczy...

Gość czarna dupa
dont callll my nameeeeeee widzisz i to jest problem dzisiejszego spoleczenstwa, mam swiadomosc wlasnej atrakcyjnosci, wiem ze pociagam wielu mezczyzn, ale co z tego ? lepiej zdaac sobie pytanie. co jest z pieniedzy pochdozacych z kurestwa ? kupisz sobie ciuchy od chanel, diora czy huk wie skad, odwalisz sie jak ta lala ale co z tego...nie wstyd ci spojrzec w lustro ? kazdy czlowiek powinien posiadac cos takiego jak intymnosc, a nie dostepnosc dla kazdego mozliwego, niezaleznie czy jest kobieta czy mezczyzna prawda ?

Gość czarna dupa
rozowa chodzi o to ze niektorzy za pieniadze zrobia wszystko, a niektorzy sie uszanuja rozumiesz ?

rożoowa - to jest inna sprawa,bo nikt obcy mi nie zagląda jak wyglądam nago,nie wgapia mi się godzinami w cycki,czy na tyłek.To jest zarezerwowane dla jednego,dla własnego faceta.A nie dla całego społeczeństwa... czarna dupa - dokładnie.Dlatego dla mnie takie gołe fotki to puszczanie się.Sprzedawanie swojego ciała.Co tam kasa.Trzeba mieć jakieś wartości,zasady.Przykre jest,że coraz mniej dziewczyn je ma,no i chłopaków niestety też.Wkurzył mnie ten mój i to bardzo.Myślałam,że ucieszy się,że ja jestem taka,jaka jestem,a nie przezywa od moherów...

Rozen,nie ośmieszaj się.Czy zaraz trzeba mieć kompleksy?Bo jest się porządnym,to znaczy,że zakompleksionym?Boże,co się z tym światem dzieje ...