Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delinka...

I co teraz?

Polecane posty

Gość Delinka...

Brałam tabletki antykoncepcyjne od pół roku. Ze względów zdrowotnych musiałam zrobić sobie miesięczną przerwę. Po miesiącu przerwy czekałam na miesiączkę aby zacząć nowe opakowanie. Pojawiło się krwawienie, myślałam, że to miesiączka, więc wzięłam pierwszą tabletkę. Jednak ta moja "miesiączka" okazała się tylko małą plamką. Nic więcej nie poleciało. Teraz nie wiem, czy była to miesiączka czy nie.Dodam, że nigdy nie miałam takich krwawień bez przyczyny. Biore dalej tabletki, bo nie wiem co robić dalej. Co o tym sądzicie???

Gość Delinka...
Ktoś odpowie?

Gość ...julcia...;
To po jaką cholerę już po poerwszej plamce brałaś tabletkę? Nie wiesz ze oprocz okresu zdarzaja sie rowniez tzw plamienia? Tabletkę mozesz zazyc w ciagu 24 odkad dostalas okres wiec nie rozumiem po co od razu po jednej plamce wzielas:/

Gość ...julcia...;
To po jaką cholerę już po poerwszej plamce brałaś tabletkę? Nie wiesz ze oprocz okresu zdarzaja sie rowniez tzw plamienia? Tabletkę mozesz zazyc w ciagu 24 odkad dostalas okres wiec nie rozumiem po co od razu po jednej plamce wzielas:/

Gość ...julcia...;
Po jaką cholerę od razu po pierwszej plamce bralas tabletke? Przeciez wiadomo ze ooprocz kresu zdarzaja sie plamienia... Sama sobie jestes winna bo przeciez tabletke mozna wziac w ciagu 24godz od rozpoczecia okresu wiec niepotrzebnie bralas po jednej plamce... Moim zdaniem to byl blad i teraz nie jestes zabezpieczona...

Gość ...julcia...;
Po jaką cholerę od razu po pierwszej plamce bralas tabletke? Przeciez wiadomo ze ooprocz kresu zdarzaja sie plamienia... Sama sobie jestes winna bo przeciez tabletke mozna wziac w ciagu 24godz od rozpoczecia okresu wiec niepotrzebnie bralas po jednej plamce... Moim zdaniem to byl blad i teraz nie jestes zabezpieczona...