Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ucieszona

Lekarz prowadzący ciążę. Jak to jest?

Polecane posty

Gość Ucieszona

Mam pytanie do wszystkich kobiet które są w temacie ciąży i innych które wiedzą coś na ten temat. Wybieram się do lekarza żeby potwierdził ciążę i czy jak pójdę do niego to on już zostanie moim prowadzącym lekarzem czy mam prawo sobie wybrać innego?

Gość DFKfkj
o ja pierdole...tak...musisz juz do konca chodzic do niego i kazdego dnia meldowac smsem jaki masz sluz na majtkach:O wez sie pierdolnij w głupi łeb idiotkooooo...i takie tępe cos ma byc matka:O

Nic z tych rzeczy :) zawsze mozesz sobie zmienic nie jest powiedziane ze masz i musisz przy tym zostac

Gość Ucieszona
Ja zadałam pytanie normalne ale widzę że ktoś tu jest tylko po to żeby "jechać" po ludziach... Daruj sobie jak masz mnie dalej obrażać...

Gość Ucieszona
Dziękuję za odpowiedzi:)

Gość Anna Aleksandra
Mnie lekarz zapytał : Czy chce pani bym był lekarzem prowadzącym tę ciążę? Ale to już było podczas rozmowy po badaniu i potwierdzeniu ciąży :)

Gość po pierwsze trzeci post od gór
y jest właściwie nie do skomentowania, a autorka tego postu równa się z dnem:o autorko tego topiku, oczywiście, że możesz zmienić lekarza na jakiego będziesz chciała, natomiast najlepiej by było jakbyś od razu poszła do takiego, do którego będziesz chciała chodzić. ja zrobiłam rozeznanie wśród znajomych etc i wybrałam lekarza, który prowadził ciążę od pierwszej wizyty do porodu (bo akurat przyjechał na dyżur jak zaczął się poród- leżałam wcześniej w szpitalu) bez żadnych zmian,latania po lekarzach.