Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GIELDA texos

dziewczyny chcialybyscie miec chlopaka , ktory gra na gieldzie i w wieku 21 lat

Polecane posty

Gość GIELDA texos

ma juz na koncie 200k zl?? oczywiscie do tych pieniedzy sam doszedl a do tego jest brunetem o sniadej karnacji (w sumie ladnie to wyglada) i jest wiecznym optymista co sadzicie o takim chlopaku :) myslicie , ze z tgo co napisalem jest on dal was atrakcyjny??

Gość dzika paprotka
chciałeś się pochwalić??:D

Gość gosia2020202
bardzo atrakcyjny przeleć go raz drugi urodz mu dziecko i bedzie twoj

Gość adasdadada
skoro ma 21 i tyle kasy a gra u nas na GPW to ile wrzucił na początek??? skoro sam się zarobił to ile mógł mieć na początku kilka tysięcy? coś tu nie pasuje;P a i nie napisałaś prawie nic o charakterze;P i zaczynasz o informacji o kasie, nie ładnie

Gość najdziwniejszy
jak gra na gieldzie to bez znaczenia ile ma, i tak straci jak inwestuje, to co innego :D

Gość adasdadada
no własnie gra się w warcaby:P

z tego co napisales nie wynika , ze jest atrakcyjny.. pozatym atrakcyjnego faceta nie poznaje sie po portwelu czy tez koncie to jest malo istotne

Gość gielda teox
heh na gieldzie sie gra a inwestowanie dlugoterminowe odchodzi do lamusa przy tak zmiennych rynkach i szybko zmieniajacej sie sytuacji makroekonomicznej juz nie mowiac , ze samo buy and hold juz nie wystarczy (liczy sie timing i umiejetnosc korzystania z AT ) dla mnie rynek kapitalowy to akcje , kontrakty terminowe na indeks wig20 (najbardziej plynny) no i nie dawno otwarty rynek catalyst gdzie mozna kupic obligacje korporacyjne i komunalne (roczna stopa zwrotu na obligacjach korporacyjnych to ponad 10% wiec o wiele wiecej niz standartowe lokaty a oligacje ganta czy tez mci sa pewne i jest bardzo male prawdopodobvioenstwo , ze te przedsiebiorstwa zbankrutuja) obligacje MCI sa jezcze zamienne na akcje po cenie 6zl a aktualny kurs M

Gość gielda teox
po cenie 6zl a aktualny kurs M

Gość I have never had a girlfriend.
A ja mam 26 lat i na koncie 400 zł i co?:) któraś by mnie zechciała?:)

Gość gielda teoxv
obligacje MCI sa jezcze zamienne na akcje po cenie 6zl a aktualny kurs M

Gość gielda teoxv
obligacje MCI sa jezcze zamienne na akcje po cenie 6zl a aktualny kurs MCI to 6,56zl wiec jak do 2012r kurs MCI bedzie wynosil powiedzmy 8 zl to zamieniam sobie przy wyklupie obligacji przez MCI na akcje po czym sprzedaje je na rynku gielda jest bardzo ciekawa a zaczalem mowic o gieldzie i wielkosci zgromadzonego kapitalu by uswiadomic , ze cos mi sie w zyciu udalo zrobic a charakter mam taki jaki mam i na pewno ciezko bedzie go opisac na forum wiec tego nie robie

--->gielda teox Mi się wydaje jednak, że ty to wiesz ale wcale nie zarabiasz na giełdzie. Po co bys się wtedy tu chwalił? Pisanie tu świadczy o jakims kompleksie a gdyby było tak jak piszesz, nie miałbys kompleksów i nie musiałbys tu pytać czy dziewczyny cie zechcą. A może masz jakiś inny kompleks, który przewyższa nawet te dochody pieniężne?

Gość gielda teoxv
kompleksow nie mam od tak napisalem :) od taka improwizacja :) a czy kobieta takiego faceta zechce to mysle , ze tak lecz ja jak widze , ze duzo kobiet interesuje sie moja osoba ze wzgledu wygladu i stylu bycia to glupota byloby z mojej strony mowic ile mam na koncie przez neta nie mam zamiaru poznawac kobiety bo wole zrobic to na miescie lub w klubie (miejsc jest duzo) wiekszosc kobiet jest troche glupiutkich lecz mi to nie przeszkadza bo szukajac partnerki zyciowej patrze glownie na stosunek jaki ma ta kobieta do mnie i czy bylaby ze mna na dobre i zle bo nie sztuka byc z dziewczyna gdy jest wszystko wporzadku

ja też czasem gram na giełdzie więc taki facet byłby ok. Mówię BYŁBY ponieważ: -ja optymistką nie jestem -wolę blondynów o niebieskich oczach i jasnej karnacji ale jako znajomy, kolega-zdecydowanie TAK ;-)

A myślicie, że tymi 400 złotymi mogę też grać na giełdzie?:)

Gość adasdadada
no chłopie ladnie piszesz;p ale od ilu lat grasz? i od ilu zaczynałes, bo pewnie stope zwrotu masz mega wielką, na forexie grasz? no i wlasnie po cholere o tym piszesz ;D

A ja pytam czy tymi 400 złotymi warto grać?:) Serio pytam:)

Gość gielda teoxv
na forexie nie gram bo mam bardzo plynne kontrakty na wig20 i mi to wystarcza a grac na parach walutowych narazie nie chce bo takim substytutem jest dla mnie kontrakt na wig20 gram od 17 roku zycia a zaczynalem od 2k zl i co miesiac doplacalem z wlasnych pieniedzy 500zl wiec zaczynalem pod koniec 2007 r czyli na szczycie hossy mialem duzo stratnych jak i zyskownych pozycji lecz wazne , ze kapital rosnie wiadomo obsuniecia kapitalu byly bo czasami mylilem sie i musialem ciac strate lecz jest to cos normalnego przezylem mega besse , potem zalapalem sie na odbicie rynkow w marcu 2009 r no i dalej gram w sumie pieniadze to nie wszystko bo poznalem mnostwo wartosciowych ludzi (co prawda starsi ode mnie ale lubie poznawac sympatycznych , z taka sama pasja jak ja ludzi:) )a takze nabylem znaczna wiedze , ktorej bym nigdy nie zdobyl poprzez jakiekolwiek studia a , ze jakos mialem ochote napisac na forum bo nigdy tego nie robilem to napisalem :) hehe i do tego babskim no ale jestem anonimowy wiec nikt mnie nie pozna :)

Gość gielda teoxv
najwieksze stopy zwrou mialem na rynku kapitallowym i w sumie najwiecej zarobilem na amice jak kupowalem po 5,4zl i sprzedawalem przy 23zl jak i na groclinie mialem mnostwo transakcji lecz tak najlepsza moja transakcja jak dotad jest amica no ale takie strzaly sie zadko zdarzaja a obecnie nie ma juz niedowartosciowanych spolek i aktualna cena wielu przedsiebiorstw juz dawno dyskontuje poprawe ich wynikow w przyszlych kwartalach i nie ma duzej premi za ryzyko wiec obecnie pogrywam sobie na kontraktach i skupuje jedna dosyc mala plynna spolke no ale to nie wazne

Gość gielda teoxv
widze , ze nie rozumiesz :) dysponujac kapitalem 2k zl i doplacajac co miesiac przez 2 lata 50 zl i uzyskujac duze stopy zwrotu dziala magia % skladanego z warrenem buffetem to kolego trafiles kula w plot bo jak on dysponuje setkami miliardow $ to 99% firm nie jest dla niego poniewaz jest za mala plynnosc ja dysponujac na poczatku paroma tys zl i potem poprzez oszczedzanie i skutecznie spekulowanie zwieskzalem kapital lecz dla mnie caly czas jest mnostwo spolek w , ktore moge zainwestowac kapital bo jest wystarzcajaca plynnosc a taki waren jakby chcial kupic wszystkie spolki na naszej gielzdie to musailby podbic kursy wiekszosc spolek na gpw o kilakset % a potem nie mial by kopmu sprzeac i musialby sprzedawac tamniej niz kupowal i realizowac strate poczytaj troche o plynnosci i doksztalc sie chot troszeczke to pogadamy bo tak to bez sensu zrozum , ze zrobienie stopy zwrotu 100% z kilku set ty s zl jest trudne ale do zrealizowania ale jak masz miliardy to 95% spolek na szerokim rynku odpada ze wzgledu na plynnosc

Gość gielda teoxv
heh zapytaj co to jest pelnomocnictwo do konta maklerskiego i , ze mozna byc pelnomocnikiem np konta swojej mamy a po 18 roku zycia zakladasz sobie sam kono na dowod:D czyli konto jest na osobe pelnoletnia a ty albo w biurze formalnie masz pelnomocnictwo (chodzi mi o bzwbk bo nie wiem jak jest w innych bankach ) lub tez zakladasz konto na swoja mame a sam grasz na tym koncie lecz wszystkie formalnosci ida na twoja mame

Gość gielda teoxv
atrakcyjnosc to zbior cech , ktore powoduja , ze chce byc z toba i sie z toba kochac :) nasza podsiwadomosc ocenia miliardy informacji , ktore przychodza do nas widzac jakas tam osobe wiec tak naprawde nie mozna okreslic atrakcyjnosci bo jest miliardy zmiennych , ktore nasz muzgh analizuje a my sobie nie zdajemy z tego sprawy dlatego jest to "cos" :) wiadomo , ze jak jestes brunetem o sniadej karnacji i masz szerokie bary (naturalnie) to podswiadomie wiele kobiet sie bedzie w tobie kochac bo taki osobnik jest nosicielem genow dominujacych wiec potomstwo z takim brunetem jest "zdrowsze" jak Ci powie kilkadziesiat kobiet , ze jestes fajny i zaczna cie dziewczyny lapac za dupe na dyskotekach to pomijajac fakt , ze ci ego skoczy to zrozumniesz , ze jestes atrakcyjny bo jak podsiwadomosc tylu kobiet spowodowala , ze sie w tobie dluzyly to znaczy , ze jestes atrakcyjny

Gość gielda teoxv
jak chcecie wiedziec czy jestescie atrakcyjni to zobaczcie na zachowania kobiet i ich stosunek do was i jak mnostwo kobiet bedzie szukalo z wami kontaktu i bedziecie widziec , ze chca z wami romawiac to znaczy , ze jestescie atrakcyjni:D

Gość gielda teoxv
pfu doplacajacco miesiac 500 zl :)

jestem ONA nie ON to, ze ktos cie lapie za tylek na dyskotece w pubie clubie nieoznacza, ze jestes atrakcyjny...co za dziewczyny haha przepraszam, ale pomyslalam o tym odrazu dlaczego kobiety same na swoje zyczenie psuja sobie reputacje:-D

Gość gielda teoxv
widze , ze dalej nie rozumiesz :) jacy zarzadzajacy z TFI?? nie rozmieszaj mnie wiekzosc zarzadzajacyh kupuje benchamrkowo czyli staraja sie kupowac spoki promorcjonalnie do wigu 20 lecz duze spolki nie maja duzego potencjalu do wzrostu i jezeli sie ugra 10% na takich molochach to mozna sie cieszyc :) co innego kupowanie malych spolek i spekulowanie na nich tak jak ostatnio karen , ktory usorsl z 60 gr na 2,3zl w 4 dni po informacji , ze komputronik sprzeda inwestorowi pakiet kjontrolny za 2,6zl za akcje naucz sie co to ejst plynnosc i jakie spolki kupuja duzi gracze wlasnie ze wzgledu na plynnosc relatywnie maly kapital daje ci duze pole do popisu bo mozesz kupowac spolki , ktore maja mala kapitalizacje i duzy potencjal do wzrostow heh jak nie rozumiesz to moze lopatollogicznie Ci wytlumacze jak masz taka spolek jak amazon , well fargo czy tez general elecrtric to te spolki nie maja juz duzej mozliwosci rozwoju bo s ogromne wiec stopy zwrotu na tych spolkach nie sa duze lecz jak dysponujesz setkami milionow dolarow to tylko takie spolki ci zostaja bo w male nie zainwestujesz bo musialbys podbic kurs o kilka tysiecy % rozumniesz czy dalej nic a nic??

Gość gielda teoxv
szkoda , ze nie podajesz zadnych argumentow a jak mowisz o jakiesj statystyce to az mi sie smiac chce jaka statystyka?? co w tym dziwnego , ze strata jednego jest zyskiem drugiego?? a moze mowisz o statystykach do , ktorych sa wliczane osoby , ktore kupuja jednostki funduszy :) (tu sie smieje wlasnie jezeli rozumiesz dlaczego) to jak w roznych zawodach albo jestes dobry i zarabiasz duze pieniadze albo jestes jak wiesksoc spoleczenstwa czyli przecietna widze , ze nie masz pojecia o gieldzie no ale rozumiem to wszak kazdyy ma jakas dziedzine na jakiej sie zna

Gość gielda teoxv
masz nawet dam Ci ostatni przyklad http://stooq.com/q/?s=kar&c=3m&t=c&a=lg&b=0 i zobacz kurs urosl z 52gr do maksimum na 2,3zl w ile??? zobacz sobie jaki byl wolumen przy tych wzrostach i zadaj sobie pytaniie czy ktos moglby kupic karen za 5mln zl od 60gr nie podbijajac kurs o 200 % odpowiem ci wiekszosc zlecen wpadla by mu po 1,7 zl bo czesc osob co kupowala po 60 gr by realizowala zyski lecz kupujac po wzroscie o 200% jest wieksze prawdopodobienstwo , ze kurs sie skorekci a nwtedy bedziemy miec krotkoterminowa panike ale w druga srtrone