Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maxell3

Jak zareklamowaliście swoj salon frzyzjerski / gabinet kosmetyczny?

Polecane posty

Gość Maxell3

Witam, Zaniedługo otwieram salon fryzjerski :) Mam pytanie do Was - jak reklamujecie/zareklamowaliście swoj gabinet kosmetyczny, czy salon fryzjerski? Jaka formę reklamy mi polecacie najbardziej? :) Pozdrawiam:)

Gość ankahooliganka
duzy bilboard zeby bylo widac cie juz z daleka, np jadac samochodem, duze plakaty na slupach czy gdzies tam no i ogloszenie w gazecie lokalnej

zrob male wizytowki to maly koszt, do tego mozesz zrobic hmm... teraz niewiem jak to nazwac tez robilam takie w malym formacie reklamy, w niektorych taxowkach sa wbudowane male monitorki przynajmniej u mnie w miescie gdzie mozesz zrobic reklame, w sklepach juz coraz czesciej tez tez sa takie monitory reklamowe tez mozesz sprobowac

Gość profil na facebooku
zakladasz profil, dodajesz znajomych, dodajesz pozniej zdjecia + newsy :) dodajesz swoich znajomych, jak oni to lubia to pojawia sie wszystko u nich w profilu + ich znajomi tez to widza.. lubia itd ;) jak chca isc do fryzjera to pamietaja , ze znajoma znajomego ma salon i ciekawe linki/ informacje/zdjecia.. i ida do niej do salonu - wyprobowac czy rzeczywiscie jest tak dobra. jak jest swietna to szybko sie glos rozniesie, bo wbrew wszystkiemu malo jest zajebistych fryzjerow/fryzjerek w Polsce ;) powodzenia!