Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek0989

Moi kumple smieja sie z mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość maniek0989

Chodze z pewna dziewczyna od 3 miesiecy. Nie uwazam zeby byla piekna albo zniewalajaca, ale uwazam ze jest calkiem ladna. Moi kumple smieja sie, ze ma krzywe zeby i jest troche przy kosci (sama wyliczyla- 3 kg nadwagi). Strasznie mnie to boli, bo jestem w niej zakochany i sam nie zauwazam tych wad. Co mam zrobic? Z kumplami znam sie dluzej niz z nia, probowalem im wytlumaczyc ze jest mila i zabawna, ale oni uwazaja ze trzeba chodzic z super laska. Pomozcie :(:(:(

Gość maniek0989
Proboje obronic i co? Nic to nie zmienia. Powinienem z nia byc i scierpiec to co o niej mowia czy po prostu mam sie z nia rozstac?

Głupcze! Kumple ZAWSZE mają rację! Oni przecież znają cię najdłużej i chyba lepiej wiedzą, co dla ciebie najlepsze, cnie??!! Tak więc następnym razem jak zachce ci się mieć dziewczynę (wtf?? kumple ci nie wystarczają???!!) to zorganizuj plebiscyt i niech oni pomogą wybrać ci partnerkę życiową!

Gość maniek0989
Juz raz tak zrobilem ale potem okazalo sie ze specjalnie wybrali mi na dziewczyne nasza siedemdziesiecioletnia wozna z podstawowki zeby moja dziewczyna nie byla ladniejsza od ich dziewczyn. Ale i tak najgorzej z tego okresu wspominam sex z moja laska a przeciez ona juz miala swoja loske wiec moge powiedziec ze mialem na raz dwie laski z tym ze te jedna to ona wsazila mi w dupe kiedy robilem jej minetke...

Gość maniek0989
Podszyw ten u gory! Chce po prostu rady co mam powiedziec kumplom albo ewentualnie co zrobic ;(

Gość wjwwkwsssss xxxx
Moze im sie podoba albo oni nie maja dziewczyn i po prostu zazdroszcza albo jakas jej cecha jest taka jakiej brakuje ich dziewczynom. kumple znajda swoje dziewczyny i z czasem beda miec swoje sprawy a ty zostaniesz sam jak bedziesz ich sluchal. jak ty jestes z na szczesliwy to ok i nie ma tematu kumple niech sobie gadaja co chca chyba ze mowia ze robi cos nie tak typu zdradza, zachowuje sie idiotycznie, zbyt dominuje w zwiazki- wtedy nalezy sie baczniej przyjzec ale nie zakladac z gory ze kumple maja racje bo moga nie miec a robic tak z zazdrosci. jesli ich jedyny powod z jakiego ja odrzucaja ja to to ze im sie nie podoba to sie nie przejmuj wazne ze tobie pasuje.

Gość wjwwkwsssss xxxx
Moze im sie podoba albo oni nie maja dziewczyn i po prostu zazdroszcza albo jakas jej cecha jest taka jakiej brakuje ich dziewczynom. kumple znajda swoje dziewczyny i z czasem beda miec swoje sprawy a ty zostaniesz sam jak bedziesz ich sluchal. jak ty jestes z na szczesliwy to ok i nie ma tematu kumple niech sobie gadaja co chca chyba ze mowia ze robi cos nie tak typu zdradza, zachowuje sie idiotycznie, zbyt dominuje w zwiazki- wtedy nalezy sie baczniej przyjzec ale nie zakladac z gory ze kumple maja racje bo moga nie miec a robic tak z zazdrosci. jesli ich jedyny powod z jakiego ja odrzucaja ja to to ze im sie nie podoba to sie nie przejmuj wazne ze tobie pasuje.

Gość maniek0989
Napewno nie zazdroszcza, bo faktycznie nie ma czego. Normalna dziewczyna, niezbyt urodziwa ale ja kocham. Zdanie znajomych jest dla mnie wazne..

Gość Ile ty masz lat
autorze?

Gość maniek0989
We wrzesniu skoncze 18

Gość wjwwkwsssss xxxx
to moze powiedz im to co napisales : " Normalna dziewczyna, niezbyt urodziwa ale ja kocham. Zdanie znajomych jest dla mnie wazne.." ale odwalcie sie ode nas. powinno zalatwic sprawe. masz nie taktownych znajomych, jesli ciagle komentuja jej wyglad. kazdy zasluguje na milosc nie musi miec silkonowych cycek i botoksu oraz tipsow jak twoi znajomi takie laski lubia to niech sobie takich szukaja ty masz swoja i powiedz ze tobie to pasuje i nie chcesz juz slyszec chamskich docinek na jej temat.

Gość Ile ty masz lat?
No to wszystko tłumaczy... w Twoim wieku dość ważna jest opinie środowiska ale jako starsza koleżanka dam Ci kilka dobrych rad: 1. Nie próbuj udowodnić kumplom że się mylą, nie próbuj im pokazywać zalet swojej dziewczyny - oni sami dość szybko zauważą że jest ona wartościową kobietką i żarty z jej wyglądu na prawdę szybko się skończą 2. NIGDY nie wspominaj o tym swojej dziewczynie, powtarzam NIGDY bo ją bardzo skrzywdzisz a nie zasługuje ona na to!!! 3. Dość często chłopaki którzy lecą jedynie na wygląd dziewczyny nie potrafią strwożyć normalnego i szczęśliwego związku 4. Pisze4sz że twoja dziewczyna jest "normalna" i uwierz mi ze większość tych super lasek po przebudzeniu i przed innymi zabiegami kosmetycznymi nie raz wygląda gorzej od Twojej kobietki 5. Ciesz się że trafiłeś na kogoś kobo pokochałeś bo nie masz pewności że z jakąś inną ślicznotką będziesz szczęśliwy

Gość Ile ty masz lat?
za błędy w pisowni przepraszam ale jest już dość późno/ ewentualnie wcześnie ;)

no i zmień sobie "kumpli", bo to jakies zwykłe chłystki, frajernia. ide o zakład ze jadą ci za plecami. unikaj takich ludzi jak ognia

Gość maniek0989
Zwiazek wydaje sie byc idealny i szczescie psuja moi znajomi. Gdyby nie oni wszystko byloby inaczej ;(

Gość Ile ty masz lat?
Wiesz co musisz coś postanowić, jakby nie było to czasem trzeba wziąć się w garść i coś postanowić, albo będziesz rozmyślał nad tym co oni za przeproszeniem pierdolą albo zachowasz się jak facet i zajmiesz się swoją dziewczyną, dopóki tego nie zrobisz to trzymaj się z dala od niej bo robisz jej ogromną krzywdę a jeśli podjęliście współżycie to tym bardziej masz zakaz wstępu do jej łóżka bo seks nie jest dla smarkaczy, Po prostu weź się ogarnij

Gość dgfddddddddd
zgadzam sie z ile ty masz lat. ogarnij sie facet! albo kumple albo dziewczyna! i tak oni ci pewnie obrabiaja dupe wiec poszukaj sobie ciekawszych znajomych lub sie nimi nie przejmuj. dzieciaki ktore jeszcze nie dorosly i ktore szukaja atrakcyjnej dupy do ruchania a nie do kochania.

Gość dgfddddddddd
nie mozna sie tak takim czyms przejmowac! jak by o cos innego im chodzilo to jeszcze rozumiem ale tak miej ich opinie gdzies jesli tak sie zachowuja to niewiem jaki sens sie z nimi kumplowac!?

Gość maniek0989
Ja bym chcial wszystko naraz, tylko mi trudno, bo mam 130 cm wzrostu i krzywe zeby :(

Gość maniek0989
Ale ja nie chce zeby oni sie z niej smiali, bo to dobra i wyrozumiala dziewczyna i nie wybaczylbym sobie zeby cierpiala przeze mnie lub moich kumpli :/

moim zdaniem nie powinieneś się przejmować że twoi kumple się z śmieją z twojej dziewczyny gdyż mogę to robić z 2 powodów: po pierwsze żeby cię wkurzyć, a drugi powód to chcą żebyś z nią zerwał. Moja rada jest taka. Nic nie odpowiadać na docinki kumpli, a jeżeli im nie odpowiada twoja dziewczyna to oznacza iż wcale nie są twoimi kumplami, bo prawdziwy przyjaciel pomaga a nie wyśmiewa .

Gość maniek0989
Oni wlasnie staraja sie pomoc mowiac, ze wszyscy beda sie na nas krzywo patrzec (zawsze podobalem sie dziewczynom) i ze jak moge byc szczesliwy z takim "pasztetem" ://///

Acz kol-wiek jeżeli śmieją się z niej w jej obecności poprosić jednego z kumpli na słówko i załatwić z nim tę sprawę w troszkę inny sposób.

Maniek takich rad nie słuchaj od kumpli gdyż nie jest ważna jak inni się na was patrzą tylko wasza miłość i nic więcej się nie powinno dla ciebie liczyć

Gość maniek0989
Jesli z nia bede, to boje sie ze ktorys z kumpli ja skrzywdzi, cos wypali przy niej, bo zwiazek jednego z kumpli wlasnie tak sie rozlecial na jakiejs imprezie. Moze ona bedzie wlasnie szczesliwsza beze mnie ;( ?

Maniek nie możesz tak myśleć. Spróbuj na osobności pogadać z kumplami i jakoś wytłumacz im że dla ciebie nie liczy się opinia ogółu i jeżeli oni myślą iż jest brzydka to niech zostawią te uwagi dla siebie. Wchodzicie już w dorosłe życie i takie rzeczy nie powinny się już dziać. Ja rozumiem iż mogą mieć uwagi co do twojej dziewczyny lecz powinni te uwagi powiedzieć ci na osobności i uszanować twoje zdanie

Gość kanał
Jak ci wódka w pracy szkodzi rzuć robotę o co chodzi. Kogo ty kochasz, dziewczynę czy kumpli? Jak tobie zależy na kumplach, a nie na osobie którą obdarzyłeś uczuciem zwanym miłością, to jesteś tyle samo wart co ci twoi niedorozwinięci kolesie. Ale kanał

Gość zadna................. manka
zazdroszcza ci barany i probuja obrzydzic na wszystkie sposoby dziewczyny tez tak robia ... zerwij z nimi kontakt

Gość BMW X6 M
zazdrość/zawiść.po za tym prawdziwi kumple nie robią takich rzeczy.ja bym olał kumpli poważnie.a jak któryś by sie z niej wyśmiewał przy mnie to dostałby gongośpiocha w kichawe http://odlotek.pl/zaproszenie/31074