Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaaaq

ile wydajecie miesiecznie na jedzenie?

Polecane posty

Gość karolinaaaaaaq

Tak jak w temacie:)

Gość Makinwa Ska
dziennie srednio 30zl czyli okolo 900zl

Gość ok 450$ na miesiac

Gość askkka
okolo 900zloty na miesiac 2 osoby

Gość jareeeekkk
no to duzo wydajecie... ja wydaje na dwie osoby 500 zloty i spokojnie wystarcz:) wszystko przeźrecie i nic nie odłożycie

Gość 500 zł na dwie osoby
nie wierzę chyba że obiady u mamusi jecie jak powiedz jarek jak

Gość jarek dawaj rady
jak to zrobić, to zaoszczędzę kupę kasy :D

Gość jareeeekkk
jemy zupki z biedronki po 0,65 groszy po dwadziescia opakowań dziennie i wychodzi 400 zloty kolejnie 30 zloty na picie to najtansze z biedronki, a reszte pieniedzy przeznaczamy na wykwitny obiad, ale to tylko raz w miesiacu. No cóż taka Polska...

jasne 600 zupek na miesiac macie i same napoje a gdzie kawa cukier itp? nie wierze w takie bajki nawet nie wiesz jak chleb smakuje??

Gość jareeeekkk
wykwintny* miało być przepraszam zaraz się zjadą i beda mnie wyzywać od analfabetów

Gość jareeeekkk
Ja nie jadam chleba. Herbaty też nie słodze. Herbate pijemy tylko jak jesteśmy u kogoś na odwiedzinach

Różnie :) Tygodniowo nam idzie ok. 200 zł na dwie osoby, więc nie tak dużo :) No i to jeszcze zależy od tego, co gotujemy :P Teraz wyszukuję tańszych przepisów, bo nie ma co przepłacać :) Ostatnio na 2 dni zrobiłam obiad za 4 zł :P Zupa koperkowa z lanym ciastem :D Pęczek koperku pokrajany zagotować z kostką na wędzonce, pół łyżki vegety, pół łyżki maggi, zrobić lane ciasto (jajko, mąka, mleko), zabielić śmietaną albo mlekiem i wsio :)

Gość 500 zł na dwie osoby
tjaaaaaaaa jak mam chłopakom po 190 cm każdy sztuki trzy dać samą zupę koperkową:O chyba z talerzami by zjedli:D

u mnie w domu dziennie wydaje od 100 do 150zl dzinnie na jedzenie Ja sam wydaje za duzo ale lubie zjesc W kazdym swoim posilku na ogol mam mieso 5kg kurczaka zjem w 2 tyg. Zup nie jem bo to dla mnie nie jest posilek

Gość jareeeekkk
Do WSTYDZIUCH I kurwa wszystko przeźresz

lubie dobrze zjesc jem 5-6 posilkow dziennie Dzieki temu moj metabolizm nieco szybciej pracuje i ma wieksze zapotrzebowanie Nie oszczedzam na jedzeniu jak co poniektorzy kupujac najtansze 3 klasy produkty z biedronki,ktore na ogol nie sa pelnowartosciowymi produktami. Tak sie zyc nie da ze pracujac nawet nie mozesz dobrze zjesc :/ Generalnie jem wszystko i szybko;)

Gość jareeeekkk
do wstydziuch no wlasnie i wszystko przezresz, bo Ty lubisz sobie dobrze zjeść

Nie wiem ile u nas idzie ale ok.30zł dziennie na dwie osoby:O znaczy na jedną bo ja ciągle jestem na jakiejś diecie,mi wystarczy kilka pomidorków i chleb razowy(chleb mi starcza na 2-3dni) ale mój mąż je jak opętany, 2 bochenki chleba dziennie czasem mało:O a obiady gotuje:O może dlatego ze zazwyczaj bezmięsne.

Gość andie
wstydzich sobie nie żałuje, może to i dobrze, choć ja chyba będę odwrotnym przypadkiem jak pójdę na swoje i jednak trochę zaoszczędzę :)

500 zł na dwie osoby Zupa zupie nierówna :P Z lanym ciastem jest zawsze gęsta i bardziej pożywna niż z makaronem :) Sprawdzone und potwierdzone :P a latem nie muszę mieć mięsa, ogólnie przy gorącu to jeść się tak nie chce, mój chłop ma to samo, więc więcej bezmięsnych jemy :)

Gość koool
ok 600 zł/2 osoby obiady w tyg u rodziców, ale za to jemy ciepłe kolacje i gotuję mężowi do pracy, w weekendy też zawsze ciepłe kolacje (w zasadzie tkaie obiadowe dania) więc w sumie wychodzi na to samo jakbyśmy obiady robili.

Gość jareeeekkk
ale zupa z biedronki za 0,65 groszy jest najlepsza:) i bardzo syta

Gość alizzaaa
ja wydaje miesiecznie około 1200 zloty najedzie na dwie osoby. A zupa z biedronki za 0,65 groszy sie nie najem bo to jest raczej sztuczna przekąska przez ktora czuje syt moze pol godziny.

Gość alizzaaa
na jedzenie*

Gość aniua kiciusiaa
kolo 2000zl na dwie osoby

Gość na dwie osoby
jakieś 30-50 zł dziennie, wiadomo teraz mniej - o warzywa tańsze niż w zimie i jemy mniej mięsa, bo w lecie nam nie smakuje. Ale w zimie ciężko się wyrobić w 50 zl/dziennie.