Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bla bla bla

HELP!!MEGA KAC A ZARAZ DO ROBOTY

Polecane posty

Gość fgjhfjkffff
a gdzie pracujesz

Zimny prysznic, kawa z cytryną i najlepiej jajecznica z pomidorami, do pracy 2 litry wody i 1 l soku pomidorowego, oczywiście tabletka na ból głowy i wsio.Nie będzie super, ale przetrwasz:)

A i jak masz w domu wit. C forte do rozpuszczania to też ok i elektrolity w płynie-świetne albo glukoza.

poza sokiem pomidorowym juz wszystko przerobiłam, a dalej jest masakra:-OChwała Bogu i parti ide do własnego sklepu, jak nie dam rady to zamkne i spier do domu:-D

Sok pomidorowy pomoże- to sam potas i magnez:) ale w duzych ilościach- mała butelka nie wystarczy. A na przyszłość łykaj wit. b complex przed imprą, w trakcie i po i nie powinno być takiej masakry, bo wit. b complex zapobiega odwodnieniu.

Gość alberto contador
przejepane :p

Gość alberto contador
no nie wontpie :classic_cool: romantyczny wieczor przy tanim winie z biedronki to jest to co my grubaski lubimy najbardziej :classic_cool:

zaladkowa piles i masz mega kaca>>?? Jakas chyba trefna byla bo to wodka podwojnie destylowana i powinienes miec malego kacura.. Nect time polecam wisniowke z sokiem bananowym !!

piłam jak juz:-)zawsze mam kaca, co bym nie piła taki typ ze mnie, poza gorzka był jeszcze Bolsik:-D