Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluchaaa

Gry i zabawy erotyczne budujące zaufanie

Polecane posty

Gość kluchaaa

Witam ;) Poważny temat w tłumie nieco mniej poważnych. A otóż chciałam zapytać czy może znacie jakieś gry i zabawy budujące zaufanie erotyczne wśród partnerów? Ot sytuacja taka: partnerka boi się czułości, nowości i chodzi o podbudowanie wzajemnej więzi zaufania podczas igraszek. Może ktoś gdzieś czytał 'coś' nt temat? Albo ma jakieś propozycje. Tylko z góry mówię, że chodzi o raczej subtelne sposoby, tak żeby kobitka się nie spłoszyła i nie uciekła ]:->

ja myślę że na wszytko potrzeba czasu zaufania nie zdobywa się tak od razu przede wszystkim trzeba dużo ze sobą rozmawiać mówić o swoich potrzebach ....trzeba umieć iść na kompromis ale i też szanować zdanie partnera jeśli ktoś mówi że np nigdy nie zgodzi się na anal to nie należy za wszelką cenę dążyć do tego rodzaju seksu a już na pewno nie szantażować zacząć od czułych pieszczot pocałunków patrzeć co sprawia przyjemność a co nie koniecznie a dalej to myślę że dwoje ludzi potrafi się dogadać jak daleko można się posunąć

Gość kluchaa
No właśnie o to chodzi, że to wszystko jest. To nie jest świeży związek, tylko ponad roczny. Już nie mówiąc o tym, że wszelkie pieszczoty i seks także 'opanowane' z tym, że partnerka przy każdej probie wprowadzenia nowości wpada w panikę ;) Tzn. z pewnych powodów nie umie zaufać tak do końca i jest dobrze, wszystko ładnie i pięknie do czasu, gdy coś sie poprzewraca, i np. w trakcie igraszek straci z jakiegoś powodu poczucie bezpieczeństwa [a to z powodu błahostek], także dlatego WSPÓLNIE zastanawiamy się nad wzmocnieniem zaufania jakimiś zabawami - wiem, że coś takiego jest, ale nie wiem gdzie szukać pomysłu... ;)

Pełno takich gier, czy to na allegro czy na innych stronach, wybierz sobie jakąś nie za bardzo wyuzdaną i próbuj ;) Kiedyś widziałem jakieś całkiem fajne erotyczne kości do gry, gdzie to co wyrzuciłeś to partnerka 'musiała' zrobić. Były to raczej delikatne zabawy także na początek jak znalazł ;)