Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolotrowy podmuch wiatru

czemu on mi to robi?

Polecane posty

Gość kolotrowy podmuch wiatru

z mariuszem bylam cztery lata. byly wzoty i upadki, klotnie i radosne dni, planowalam z nim przyszosc. jakies dwa miesiace temu zerwal ze mna. powod: brak uczucia. nie oponowalam, zgodzilam sie i rozeszlismy sie.cierpialam, ale dalam rade. po dwoch tygosniach od zerwania mariusz mial juz nowa dziewczyne, znalam ja, byla z naszej paczki:o stracilam wiec nie tylko chlopaka ale takze kolezanke:( do rzeczy. mariusz teraz robi wszytsko aby mnie upokorzyc. pracuje jako kelnerka w jednym z mniejszych lokali. przedwczoraj przyszedl tam mariusz z paulina, obsciskiwali sie, calowali, mowili czule slowka, kiedy do nich podeszlam przyjac zamowienie pytali ze smiechem co u mnie , czyu znalazlam sobie "szczescie takie jak paulinka" jak to stwierdzil mariusz. na nk ma zdjecia ze mna podpisane z przyjaciolka. moglby je usunac:o dostaje zaproszenia na liczne imprezy ale nie chodze po tym, jak na jednej z nich mariusz udawal ze mnie nie zna i nie widzi:o

Gość jareeeekkk
A jak długo byliscie razem?

po ile macie lat? ich zachowanie jak dzieci olej ich, nie przejmuj sie i rob swoje :) powodzenia

zemścij się na tym gnoju - byłaś z nim 4 lata więc na pewno znasz wiele rodzinnych tajemnic, wyciągnij plotki na wierzch , wypierz ich rodzinne brudy - podzwoń po jego rodzinie i powiedz im co o nich mówił i jeszcze dozmyślaj

Gość bmbkma
widac cos do ciebie jeszcze czuje skoro tak postepuje. jedna dobra rada. olewj jak mozesz. nawet jelsi ci sie bedzie chciało płakac zaciskaj zeby i olewaj. pokazuj ze olewasz a na docinki odpowiedaj np. jak pytaja czy znalazłas juz szczescie jak on paulinke powiedz ze "w koszu jeszcze nie szukałas" albo podobne rzeczy. zawsze z usmiechem i zawsze z obojetnoscia. olewaj ich:):):) a ten twoj to jakis niedorosniety. widac ze cos zuje bo tak by nie postepował, ale nie warto.

Gość superExtra
ciesz sie ze masz problem z glowy. wyszlo ze tak naprawde to jeszcze chlopaczek a nie mezczyzna, niedojrzaly i nie ma za grosz do ciebie szacunku. nie zwracaj na niego uwagi, tez udawaj ze go nie znasz, bo to wstyd sie przyznawac do takiej znajomosci. popros go by usunal twoje zdjecie, i zapomnij o szczeniaku http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość andie
nie żałuj takie go gnojka, prędzej czy później tą co teraz ma też zostawi, może dla innej waszej koleżanki, nie ma tego złego ... a ty korzystaj z życia, spotykaj się z ludźmi, szkoda czasu na rozpamiętywanie jakiegoś smarkacza

Gość aha i achh
Ten tekst o koszu rewelacyjny! Tak mu powiedz jakby znowu coś: Nie, jeszcze nie, bo już w koszach na śmieci nie szukam. Wyrosłam z tego. :D