Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kota.strofa

Dlaczego tak trudno

Polecane posty

Gość kota.strofa

przychodzi Wam przyjmowanie krytyki pod swoim adresem? Piszę odwołując się do niektórych postów z pytaniami "czy ja się podobam...", "czy mama ładne..." itp. itd. Formum to forum, nie jest to miejsce na portfolio "fajnych lasek", które potem krytykę kiepsko znoszą ripostując na poziomie rynsztokowym. Mamy demokrację. mam prawo napisać, że coś lub ktoś mi się nie podoba i nie z zawiści, to przecież subiektywna ocena. Zalecam więcej dystansu... :)

Gość ciocia krysia
ja mysle ze kazdy potrafi przyjac konstruktywna krytyke ktora pozwala cos poprawic zmienic schody zaczynaja sie kiedy ktos obraza a to sie tu czesto zdarza ludzie nie mowia to i to wyglada zle zrob to i to zeby bylo lepiej tylko ludzie pisza bo ty jestes taki siaki i owaki brzydki okropny itp ja uwazam ze problemy to maja ale sfrustrowani ludzie ktorzy musza sie wyzyc to bluzgaja po innych nie majac pojecia czym jest dobra krytyka

Gość kota.strofa
Tak, tak dokładnie - sprecyzuję, bo zaraz ktoś będzie miał pretekst do ataku - chodzi o konstruktywną krytykę, nie gminne wyrażenia typu ch.., k... itp. :) Swoją drogą nie wiedziałam, że tak trudno ludziom znaleźć synonimy tych słów.