Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostań proszę..

spałam z 9 facetami. to duzo??

Polecane posty

Gość allasandro
tacy kurwa madrzy a pewnie sami rzneli 15 panienek juz ale mu kobiety mamy potem przyjmowac takiego chuja co juz w 15-u norach był ale on do takiej po 9 juz nie wejdzie ;/ ZAL PL "kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień" nie macie prawa kogos tak bezlitosnie oceniac - to Jest jej wybór i wcale nie musi byc kurwa, To jest jej wybór i moze miec 9 i ma prawo sie szanowac i ma prawo byc szanowana !!!!

Gość allasandro
problemy kafeteryjnych niewiast to całe moje życie, dniami i nocami analizuję dokładnie każdy temat i dobrucham zranione duszyczki dobrym słowem :) P.S. nie mam życia :O

Gość a h ci w d
tak tak to do ciebie frajerze

Gość Terkoczekil
Przestań źartować, nie ma mowy o sznowaniu.Wyświechtane powiedzenia ale jakże prawdziwe jak suka nie da to pies nie weźmie. "ale on do takiej po 9 juz nie wejdzie " Wejdzie jak najbardziej ale nic ponad to.Napewno z taką kobietą nie można tworzyć rodziny.

Gość allasandro
nikt myslacy nie pomysli ze ta wiadomość wyzej jest mpoja wiec wypchaj sie buraku, co dogryźc nie umiałęs to sie musiałes podszyc ?

Gość allasandro
aaaaa.....!!! zaraz wpadnę w szał, ktoś się pode mnie podszywa :(:(

Gość allasandro
mozna mozna z takak obieta tworzyć rodzine. Tylko TY nie akceptujeesz tego, zrozum ze sa rózni ludzie nie każdy postepuje tak jak TY :)

Gość nienaganny
"nikt myślący nie pomyśli" :D:D o bo jebnę :D:D 🖐️ nowomowa polska czy masz problemy z doborem słownictwa niedoedukowana dziewczynko ? :D

Gość Terkoczekil
wszystko można, jak masz ochote na rozwodzik i walke o dzieci albo życie w ciągłej niepewności że twoja żona właśnie daje dupy to bardzo proszę.

Gość allasandro
no przeczytaj to jeszze raz i pomyśl co w tym było złego chyba normalne ze tylko myslacy ludzie mysla :D

Gość Terkoczekil
"nikt myślący nie pomyśli" - idem per idem :)

Gość allasandro
ale ona mogła miec 9 i potem spotka tego 10 i koniec. czy to ze miala tyle facetów przekresla jej szanse na szczesliwe zycie ? coż za bzdura !! Maria Magdalena była prostytutka i co ? i Jakoś Jezus jej nie przekreslił

Gość o kobietach
jest zwykłą dziwką:D

Gość ej no majster_wichajster
majster_wichajster nie chciałabym mieć takiego faceta choć sama miałam ich 16.... w końcu jestem kobietą i mam do prawo by mieć tylu mężczyzn na ile mam ochotę....ale żeby mężczyzna miał aż tyle kobiet?...to dla mnie jakoś niepojęte:O

Gość allasandro
no to powiedzcie gdzie jest napisane ile kobieta 25 letnia moze miec mezczyzn zeby nie była dziwka ? kto to okresla ? Ksiadz czy bravo girl? czyż kazdy człwoiek nie ma swojego umiaru w sobie?

Gość Terkoczekil
Jako człowieka można nie przekreślać, jako matke twoich dzieci zdecydowanie tak.Nie wierze że taki związek może być udany.Jak kobieta ma w wieku 25 lat 9 facetów na koncie to nie ma żadnych zasad a jak nie ma teraz to i nie będzie miała potem.Powtarzam dla każdego NORMALNEGO ( nie pisze o troglodytach którzy myślą fiutem nie mózgiem) faceta taka kobieta to szmata.

Gość o kobietach
chodzi o moralność ale co żądać jak jak ludzie są zdemoralizowni przez internet,telewizje,gazety szmatławce itp

no nie wiem...nie wiem....ja mam 24 lata i 16 panów za sobą a jakoś nie myślę o sobie szmata....ale o mężczyźnie który miał, więcej niż 3 kobiety to już kurwiarz....

Gość allasandro
szmata ona jest dla Ciebie, nie wypowiadaj sie za normalnych facetów bo to zalezy od tego kto jak jest do "takich" spraw nastawiony. mysle ze jeszcze brodzicie w gównie stereotypu. odpowiedz sobie ile TY masz lat i ile miałes kobiet. Moze nie róznisz sie wiele od autorki :D

Gość Terkoczekil
allesandro - muszę cię wyadukować.Normalnie to się odbywa tak.Kobieta poznaje faceta, idą na randke, jeżeli po jakimś czasie zaczynają planować wspólne życie dochodzi do stosunku(katolicy powinni po ślubie ale nie wnikam) .Rozumiem można się pomylić raz, dwa ale to max.9 razy to już sport a ta dyscyplina nazywa się kurwieniem.

Gość allasandro
" chodzi o moralność " jak najbardziej chodzi o moralność tylko nigdzie nie ma napisane ile jest ok a ile juz nie jest, Kazdy z nas mierzy te moralność inna miara, wiec jakim prawem ja szkalujecie? to ze nie odpowiada waszej moralnośći znaczy ze jest szmata dla ogółu? WTF ?

Terkoczekil a dlaczego ty jesteś kurw.ą zatem?

Gość o kobietach
terkoczkeli brawo

Gość allasandro
to to chyba jestem kurwa bo ja zaczełam wspólzycie a nie planowałam wspolnego zycia wyedukuj najpierw siebie- bo to indywidualna sprawa kazdego człowieka

Gość o kobietach
puszczalskie ludzie przebadajcie się na hiv i inne choroby

Gość Terkoczekil
Niestety nie mogę chwilowo kontynuować tematu.Być może troszkę za ostro wypisałem niektóre fakty ale czasami tak trzeba.Za formę mogę przeprosić, za treść nie, jest ona prawidłowa i prawdziwa a czasy nie mają tu nic do rzeczy.Od zawsze byli porządni ludzi i panie lekkich obyczajów.

Gość allasandro
zdejmijcie te zaslepki na oczy i dostrzezcie ze kazdy człowiek ma inne priorytety i posiada swoje racje. Nie chcecie takich kobiet ok ale nie uwłaczajcie innym bo nie mysla jak Wy!!

malo .. i nie robicie znowu z tego niewiem czego .. to przyjemnosc wiec o co chodz nie ize ze jest dziwka i daje pierwszemu lepszemu !

Gość a ja norma
na to tak żygać się chce od świata w którym rządzi sex i kasa a wartości poszły na bok