Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia89madzia

Szkoła policealna Paris Beauty College

Polecane posty

Chodze do tej szkoly na kierunek Technik Usług Kosmetycznych i musze wam powiedziec ze mile mnie zaskoczyla:) Fajne male kameralne grupki dzieki czemu mozna wiecej sie nauczyc, duzy nacisk na praktyke, sale dobrze wyposazone no i co najwazniejsze po zdobyciu technika uslug kosmetycznych moge dalej uczyc sie juz na wyzszej uczelni w trybie indywidualnym :)do tego co jakis czas sa rozne pokazy. na prawde wam wszystkim polecam

Gość kopk
haha:D:D

Gość szczera laska
a ta co opowiada,że tak chodzi do tej szkoły to z miłą chęcią chciałabym ją poznać..... bo jakoś u nas jest zupełnie na odwrót cała grupa zastanawia się nad rezygnacją z tej szkoły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość biedroneczkaalicja
a ja muszę powiedzieć, że chodzę do tej szkoły na kierunek Technik Usług Kosmetycznych. Kończę kolejny semestr i jestem mega zadowolona. Pracownia dobrze wyposażona, zajęcia praktyczne nauczyły mnie już sporo... Miła atmosfera, grupa zgrana. Szkoła przychylna uczniowi, nauczyciele mili i dobrze przekazują wiedzę. Do tego za darmo, co w obecnych czasach jest ważne... Polecam bo warto!!!