Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mowili o mnie king

Moja kobieta nie chce dla mnie robić erotycznych fotek:(

Polecane posty

Gość Mowili o mnie king

Wyjechała teraz na tydzień nad morze ze znajomymi (tylko bez pytań czemu z nimi nie jestem..) juz ją pare razy prosilem by zrobila dla mnie jakas erotyczna fotke.. albo np samej cipuni.. w łazience np: a ona zawsze mi odpowiada, że nie chce jej się albo ze nie ma czasu (a jej czas polega na tym wyjeździe na tym, że lezy na plazy albo pije alkohol z tymi znajomymi) jestem szczerze zdołowany ze tak mało ją obchodze i ze nic nie chce dla mnie zrobic :/

Zasadniczo laski nad morze jadą się bawić... Jak by to ładnie ubrać w słowa... :D Nie jesteś teraz priorytetem :P A cipunia też musi wrócić do normy przed zrobieniem fotki ;)

Gość trafiłes na mądrą babkę
przynajmniej po rozstaniu nie będziesz jej szantażował że umieścisz fotki w necie albo pokażesz rodzinie:D

Gość Mowili o mnie king
Bez przeszady, fotki tylko dla mnie ale mnie to dołuje i wkurwia bo skoro jesteśmy razem, upawiamy sex dosyc czesto kiedy sie ze soba widujemy (jest to raz na tydzien z racji tego ze dzieli nas okolo 100km) znam jej cialo doskonale to dlaczego ona nie chce mi zadnej erotycznej fotki wyslac? skoro ja tego bardzo chce... powinna mi ufac i przede wszystkim powinna chciec tego wiedzac ze mi sie to spodoba

Gość gry i zabawy
ja swojemu byłemu wysyłałam tego typu fotki.. kręciło go to bardzo. może ona ci nie ufa

Gość oretyjenyjanyraty
widocznie ona cie nie kocha

Gość jacyś pokiereszowani
jesteście z tym wysyłaniem zdjęć picek i wacków. i co z tego, że będziesz miał jej pickę na zdjęciu zboczeńcu ? co ci to da ? pojedziesz na ręcznym pod to zdjęcie, ale jej ciała, pocałunków, oddechu, słów, przytulania, głaskania i tak nie będziesz w tym momencie miał. tak zachowują się wyrokowcy z dużym wyrokiem, kiedy siedzą samotnie w celi. inne sytuacje są chore :P do tej co byłemu wysyłała zdjęcie swojej cipki: bardzo dobrze, że zostawił cię kurewko. twoje zdjęcie cipki, jak widzisz nic a nic nie pomogły. :P

Gość Pseudonim landrynkowy
A co będzie jak się rozstaniecie??? Pokażesz wszystkim na osiedlu,w mieście jej fotki??? Dziewczyna dobrze myśli ma rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blondi-dupo - a u ciebie, skąd tyle niepewności ? :P żałosny palancie ! :P

czy uważasz blond-dupo, że będziesz wielbił dziewczynę jeśli wyśle ci zdjęcie swojej cipy ? nie widzisz ironii tam gdzie widzisz jad. :P jesteś zwykłym dupkiem, goń się :P

Gość LiyahHaughton
ma laska racje, tez bym nigdy nie dała nikomu takich fotek

Gość widzeciewidzecie
bo jestescie pierdolonymi cnotkami i idiotkami kobieta jak kocha faceta powinna mu sprawiac takie prezenty jak np fotka golej cipuni !! MMUUA inaczej nie kocha!