Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pogubiona

ile bierze radca prawny za wizytę?

Polecane posty

Chciałabym się wybrać do radcy prawnego po poradę, ale kompletnie nie wiem ile tak mniej więcej oni biorą za to kasy... Czy ktoś może wie? z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gorace lato i bikini
Ja u siebie płaciłam kiedyś 50zł

dziękuję, myślałam, że więcej... bałam się że koło 500 :O

Gość zagrzmiwoda
z tego co wiem bo moja kolezanka niedawno byla u prawnika to 50zl

tak dla porównania prosiłabym też o inne odpowiedzi, bo może to jednak drożej :O

Gość ciocia krysia
prof. z mojego wydzialu bierze 900 zl za godzne sowjej pracy rady prawnego :)

Gość wymarzona
od 50-70zl,to zalezy z jakiej dziedziny prawa masz pytania.

w dziedzinie prawa spadkowego. mam dość skomplikowaną sytuację i potrzebuję fachowej porady, tylko właśnie nie wiem ile pieniędzy musiałabym na nią wydać. Jak 50 to nie jest tak źle ale jak bym miała wydać 500 to już mógłby być problem

może teraz jeszcze się ktoś wypowie?

Gość gość
Skorzystaj z porady online. Jest tania i nie trzeba wychodzić z domu. Polecam blog z prawem za pan brat. Tam doradza pani mecenas, wpisując jej nazwisko w wyszukiwarkę, jest specjalistą z prawa spadkowego i prawa nieruchomości. Korzystałam z jej usług. Jestem bardzo zadowolona. NApisała mi nawet wzór pisma, które musiałam tylko uzupełnić. Porada 120 zł, a w Kancelarii pod moim domem powiedziano mi 250 zł (100 zł za poradę i 150 za pismo).

Gość gość
tez nie wierze w porady online. Nie ma to jak spotkanie twarza w twarz. Ja mam sprawdzonego i dobrego radce prawnego, pana Andrzeja Kampe http://www.radcaprawny-olsztyn.pl i nie wyobrazam sobie abym miala zrezygnowac z niego dla porad online

Gość gość
znajdź nr telefonu i adres do jakiegoś w twojej miejscowości przez neta, zadzwoń i zapytaj, mały głupku:D

Gość gość
w ramach wdzięczności mały głupku możesz odpisać mi na mój post "czy zerwać" w dyskusji ogólnej:)

Gość gość
tudzież napisz do nich emaila z krótkim opisem sytuacji i spytaj o cenę porady:D

Gość gość
Koszty zależą oczywiscie od kancelarii, wiadomno ;) dlatego najlepiej porownac kilka. Ja jak potrzebowalam pomocy radcy to wybralam http://www.drmaliszewskakancelaria.com/ , kolezanka z pracy podrzucila mi namiar na te kancelarie.

Gość gość
dokładnie, szukasz kilku kancelarii w okolicy, dzwonisz i pytasz, porównujesz stawki i wybierasz odpowiednią dla siebie. ja tym sposobem dotarłam do kancelarii www.kancelaria-jurysta.pl i z jakości obsługi jestem bardzo zadowolona

Gość markocik
To zależy gdzie i o jaką usługę chodzi. W naszej okolicy najlepiej wychodzili oni - http://boleklegal.pl/ Ale oczywiście warto przeanalizować kilka ofert, porównać, no i sprawdzić opinie, tak aby rzeczywiście dobrać tutaj odpowiedniego fachowca. To wszystko.

Gość alise333
Zależy od miasta, u mnie w Gdańsku chciał 120 zł za spotkanie. Jak dla mnie to zdecydowanie za dużo, więc koleżanka poleciła mi serwis telepapuga i porady prawne przez telefon za 50 zł. Skorzystałam i jestem zadowolona.

Gość Kulijka
Jak potrzebujesz porady nagle to zadzwoń do Telepapuga, mają tani abonament a rzeczowo podchodzą do spraw i można spokojnie wszystkiego się dowiedzieć co potrzeba.

Gość oneska
No radca prawny to droga inwestycja ale jak weszłam na stronę TelePapugi to ceny mieli faktycznie niższe a pomoc uzyskałam w zasadzie od ręki, więc się chyba lepiej opłaca, ja tam nie narzekam.

Gość romina48
Stawki za takie usługi są różne. Ceny raczej idą w górę od 50 zł. Swego czasu radca prawny rybnik http://www.radcaprawnywojtas.pl pomógł mi i mogę go polecić. Przyjmuje w Rybniku. Nie jest jakoś drogi, ale to też zależy od problemu z jakim przychodzimy.

Gość gość
Jestem z Rybnika, pełno kancelarii i nie wiem bardzo kogo wybrać. Chodzi o rozwód, trudna sprawa.

Gość gość
zalezy od radcy tak naprawde, czy tam adwokata, jeżeli poszukujesz sprawdzonego, któremu można zaufac w waznych sprawach to śmiało mogę polecic www.adwokat-weglowski.pl

Gość gość
To wszystko zależy od kancelarii w zasadzie i kto ile bierze to jest już kwestia indywidualna. Ja mam bardzo dobrą i zaufaną kancelarię prawną Liderio i to zależy do kogo się zgłosisz o pomoc i w jakiej sprawie.

Gość gość
rozne te stawki sa, ale naprawde nie ma co oszczędzać na tego typu powaznych sprawach, osobiście śmiało mogę polecic www.adwokat-weglowski.pl

Gość gość
Kancelarie mają różne stawki, ustalają je indywidualnie. Możesz skontaktować się z konkretną kancelarią prawną np z www.l-w.com.pl z Wrocławia, z której usług ja korzystam i wtedy dowiesz się konkretnie

Gość Folda90
Różnie, chociaż 100zł nie powinno przekroczyć. Możesz zapoznać się z cennikiem np. na tej stronie http://michalloniewski.pl . Ceny są zazwyczaj w miarę podobne.