Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełł

spóźnienie okresu

Polecane posty

Gość pawełł

moja dziewczyna ostatni okres miała 19 czerwca. Pierwszy raz w życiu zrobiliśmy do 26 czerwca. potem robiliśmy to także w dni płodne z zabezpieczneiem. 2 razy bez zabezpieczenia włożyłem członka na moment potem już normalnie z prezerwatywą (dla pewności wolałem napisać). dziewczyna w trakcie tego miesiąca brała antybiotyk. dzisiaj jest 20 lipca a więc 31 dzień czeka na okres. I się stresuje. Według mnie nie ma powodów do obaw ale jak ją uspokoić?

Gość ladaco
następnym razem w dni płodne wsadzaj członka w odbyt

Gość pawełł
są tu ludzie dorośli którzy potrafią poważnie podejść do sprawy?

Gość ladaco
tak to jest jak dzieci bawia sie w dorosłych 🌻gratuluje bedziesz ojcem

Ciąży nie można wykluczyć. W śluzie wydobywającym się przed ejakulacją też mogą być plemniki. Znam dwie pary, które właśnie tak wpadły. Antybiotyk i stres też mogą mieć jakiś wpływ. Czy Twoja dziewczyna ma regularny okres i ile trwa cykl?

Gość annodomini2010
To czekajcie, teoretyczna szansa zapłodnienia jest raz prezerwatywa nie jest 100% skuteczna a dwa istnieje hipoteza że w płynie który przeczyszcza cewkę moczową, znajdują się żywe plemniki więc to wsadzanie na chwile było bardzo mądre

Gość pawełł
moja suczka zawsze miala cieczke przez 25 dni i tylko 2 razy w roku myslalem ze dziewczyny tez tak maja :(

Gość BejBi Drim
ile dziewczyna ma lat?

Gość pawełł
14 ;)

Gość pawełł
przeważnie jej sie zpoznial miala wtedy 30 dni (brala leki w tych miesiacach)

Gość BejBi Drim
paweł zastrzeż sobie nick bo podszywacz się wbił ;) . Powiedz mi ile dziewczyna ma lat/

Gość annodomini2010
Wpisz w google "antybiotyk a okres"

Gość wymarzona
najlepiej niech zrobi test,to najrozsadniejsze w tej sytuacji.

Wiesz, jeden dzień to nie powód do paniki :) Poczekajcie jeszcze tydzień i można spróbować zrobić test. Obawa przed niechcianą ciążą może wpłynąć na opóźnienie okresu.

Gość BejBi Drim
widze że zlałeś mnie :D . Jak dziewczyna ma do 19 lat to może poprostu okres jej się przeregulował i dostanie tydzień później. Narazie nie zchizujcie bo to też źle na nią wpływa.

Gość buuuummmm
wlasnie nie wpadles na pomysl zeby zrobila test?? i wszystko wyjdzie. moze poprostu chorowala lub przez ten antybiotyk....i sie okres spoznia

Gość buuuummmm
ale w sumie to jej sie nie spoznia bo miala 19 czerwca jest 20 lipiec wiec lada dzien moze dostac! :) jak przez tydzien nie dostanie kupcie test!

Gość buuuummmm
a czemu nie masz?

Gość kljghj
Mialam podobny problem i to calkiem nie dawno, balam sie jak cholera, bylam w kompletnej rozsypce bo juz bylam praktycznie pewna ze skoro tyle sie spoznia to napewno ciaza. Nawet nie wiesz jak mi ulzylo jak po dwoch tygodniach spoznienia dostalam wkoncu ten okres. Dodam ze po 10 dniach zrobilam test, trzeslam sie cala ze strachu no ale na szczescie wyszedl negatywny. Wystarczylo ze przez 1 dwa dni sie uspokoilam po zrobieniu tego testu i dostalam okres. Wiec wam radze to samo, stres tylko opoznia a wiem z doswiadczenia ze co dzien jest tylko gorzej. Zobaczysz ze u was tez wszystko sie ulozy, trzymajcie sie:*