Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama kapturka

moja 4-letnia córka uwielbia czerwonego kapturka

Polecane posty

Gość mama kapturka

wyszukałam taką oto interpretacje, Czerwony kapturek ;> Może to być znak, że trochę wstydzisz się swojej seksualności co jest rezultatem sposobu w jaki zostałaś wychowana. Kobieta - Czerwony Kapturek podświadomie pragnie zostać uwiedziona dzięki czemu będzie mogła zrzucić część odpowiedzialności za to co robi. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby 4-ro latka chciała być uwiedziona i co źle robię w wychowywaniu jej? co wy o tym myślice?

Gość z tego co wiem kiedyś
Nie przesadzasz???? A czemu to nienormalne niby ze lubi czerwonego kapturka?

twoje na pewno i do tego dzurawe szmato;D

Gość mama kapturka
nie chodzi o to że nienrmalne, poprostu jest to jej ulubiona bajka, chce słuchać co wieczór. Przeczytałam kiedyś że jak w dziecińsitwe miało się właśnie taką ulubioną bajkę to ma to jakieś psychologiczne znaczenie i wyszukałam sobie na internecie znaczenie, które wkleiłam. Zszokowało mnie ono ,więc pytam was co o tym myślicie

Hmmm, ale to chyba normalne że każde dziecko ma jakąs swoja ulubionę bajkę i nie zawsze ciągną się za tym jakieś poważne konsekwencje, przynajmniej tak myslę. Ale może sie nie znam...

od miesiaca moja 3 lenia corka meczy mnie o czytanie co wieczor czerwonego kapturka,a jeszcze przed miesiacem wielbila sie w wierszach Tuwima i Brzechwy,wiec teraz czekam az jej sie ten kapturak wkoncu znudzi;) a co ja mysle o tej analizie psychologicznej?dla mnie to bzdura.tak jak dorosly ma swoje ulubione tytuly filmow ktore moglby wciaz ogladac, tak dziecko ma prawo do milosci do danej ksiazeczki.

Gość mama kapturka
też wydaje mi się to bzdurą. To może być jako psychoanaliza czerwonego kapturka, a nie dziecka lubiącego czerwonego kapturka. Jeszcze jakieś opinie?

Gość mama kapturka
w stopce piszesz o Bogu, a takich brzydkich słów używasz :O

Bo jak czytam co piszesz to nie wytrzymuje. Twoja corka ma dopiero 4 latak a Ty takie rzeczy piszesz.

Gość mama kapturka
ale co ja takiego pisze? umiesz czytać ze zrozumieniem? pisze że "coś takiego " wyczytałam i się zszokowałam