Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziawandzia

jak najbardziej lubicie jak wasza pani pieści wasz oralnie?

Polecane posty

Gość andziawandzia

co najbardziej sprawia wam przyjemnosc,calkowicie nie wiem jak sie za to zabrac czy pomalu do fjuta czy odrazu,czy napoczatku pomalu a potem szybko czy odrazu szybko?:) jak lubicie to panowie;)

Gość ehlife
Moja mnie nie pieści oralnie w żaden sposób więc lubiłbym gdyby w ogóle to robiła :/

Gość andziawandzia
a opisz jakbys chcial :)

Gość ehlife
Po co.. jeszcze się napalę i zdenerwuję ;)

Gość andziawandzia
chcialabym sie dowiedziec jak wy faceci lubiecie... no prosze:) nie mam pojecia jak sie za to zabrac czy delkatnie mocno czy szybko czy pomalu aa :(

Gość ehlife
Skąd mam wiedzieć, jak moja miłość nie chce praktykować tego rodzaju miłości :) A tak szczerze to sam fakt, że masz ochotę i że chcesz próbować się nauczyć wystarczy. Próbuj i ucz się, a facet tak czy inaczej będzie happy. Zazdroszczę takiej dziewczyny :)

Gość andziawandzia
eh jeju nie chodzi mi o to wlasnie zeby bylo ZE ON MNIE NAUCZYL... chce miec tylko wskzowki...chcialabym zeby wyszlo to odemnie zeby bylo mu dobrze,chyba kazda by tak chciala...

Gość andziawandzia
mam 19 lat nie moja wina ze teraz spostrzegacie osoby ktore tego nigdy nie robily ze to sa dzieci wiem ze czasy sie zmieniaja i 15latki juz takie rzeczy robia,ale ja stwierdzilam po 2 latach bycia z moim panem ze moze warto spprobowac ale boje sie tego bo nie mam pojecia jak sie za to wziasc dlateog ise pytam panow jak lubia najbardziej a to bedzie tylko taka podpowiedz co nie oznacza ze mojemu miskowi sie spodoba.. ale chce wskazowek.. eh

Gość ona2525
nie przejmuj sie , ja spróbowałam dopiero po ... 12 latach małzeństwa

Andzia, jeden lubi tak a drugi siak. Jesli chcesz sprawic mu przyjemnosc, to spytaj sie go. On Cie pokieruje. Bedzie przeszczesliwy, ze sie go spytalas i mogl Ci podpowiedziec. Nie uwazam Cie za dziecko, mimo tego wiem, ze za seks sie juz 13latki biora. Mam prawo wyrazic swoja opinie i tez to zrobilam. Na Twoim miejscu zapytalabym sie faceta, a nie obcych ludzi na forum ;)

Gość Ja w oranżadowej kreacji
Nie hacz zębami i będzie dobrze :) Na początku raczej wolniej, potem raczej szybciej, ale możesz go poprosić, żeby Ci dawał wskazówki.

Gość andziawandzia
no wlasnie ale j a nie chce zeby byulo jego wskazowkami na pierwszy raz... chce zrobic i potem np spytac jak bylo jak woli itp...chce poprostu pozbierac informacji na temat tego,wiem tyle zemam uwazac na zabki :))

Gość ehlife
Po prostu spróbuj.. przecież to wyjdzie naturalnie. Jak chcesz się dowiedzieć o wrażliwych punktach penisa to możesz przeczytać książkę o anatomii, ale i tak musisz spróbować na SWOIM partnerze bo dla NIEGO może być inaczej i KAŻDY jest jednak trochę inny :) A najlepiej będzie jak spróbujesz wszędzie dotknąć i zobaczysz po reakcji co sprawia największą przyjemność. Pamiętaj żeby nie podrapać zębami a reszta sama przyjdzie ;) Ja np zawsze uwielbiałem pieścić moją dziewczynę ustami, chciałem się uczyć na błędach i trochę mi zajęło.. Szkoda że ona nigdy nie miała chęci odwzajemnienia tej przyjemności :/

ja lubię jak moja żona sie nie spieszy. Tam jest tyle fantastycznych miejsc - uwielbiam jak każde z nich pocałuje, poliże lub possie. Lubię jak zaczyna powoli, delikatnie muskając mnie krawędziami ust tak, ze przechodza mnie dreszcze a ciało wygina się do tego stopnia, że nie panuje nad tym. Z upływem czasu intensyfikuje pieszczoty, robi to bardziej zdecydowanie. Lubie jak wtedy zaczyna brac mnie głeboko do ust. Lubie w nich byc na dłużej niz tylko chwilkę :) Lubie jak pomaga sobie ręką... Lubie gdy połyka. To tyle jesli chodzi o kilka szybkich rad.

No dobra, to ja ci podpowiem :) Zacznij od lizania- Najpierw poliz sam czubeczek ( jakie slowo ;)) delikatnie kilka razy po czym leciutko ssun ustami napletek, musisz miec sporo sliny, zeby nie bylo za sucho- to moze zabolec. Kiedy juz bedzie w calej okazalosci nadal go liz- cos jakbys loda lizala, z kazdej strony, na calej dlugosci, potem skup sie na tej najwazniejszej czesci- i jak wyzej wyliz dokladnie- skup sie najbardziej na wedzidelku. Potem zacznij wsuwac go do ust, obejmujac ustami i jezykiem, nie za mocno, nie za lekko, musisz wyczuc i wykonuj ruchy posuwisto zwrotne :) Zacznij spokojnie, a jak on bedzie bardziej podniecony przyspiesz. Nie probuj go pakowac po samo gardlo, skoro to twoje poczatki :) glupio by bylo gdybys zwymiotowala ;) hehe Generalnie najczulsza jest tak gorna czesc wiec jak bedziesz go brala do polowy bedzie git :) Podejrzewam, ze on i tak ci bedzie pokazywal chcac nie chcac jak lubi, takze obserwuj jego reakcje . and enjoy :)

Gość tego naprawde
nie trzeba sie uczyc;) tylko po prostu posluchac instynktu;), choc hehehhe ktos cos wspomnial o uwazaniu na zeby;P - to warto zapamietac;)

hehe no ja to pominelam, bo juz kilka razy bylo o tym wspomniane :) hehe Nie zgodze sie, ze nie trzeba sie uczyc- praktyka czyni mistrzem- np gg, nie zrobisz tego za pierwszym razem tak zajebiscie, musisz pocwiczyc ;) ale, ze to samo przychodzi to druga sprawa, rozne ma sie talenty- moj facet jak mu pierwszy raz blow job zrobilam powiedzial, ze wszystkie panny razem wziete, ktore mu to robily przebilam. ;)

Chciałam coś zmienić, ale na razie nic mi do glowy oprocz- uzależniona lub sex to moje hobby, nie przychodzi ;) A co, podobala ci sie? ;)

Na spontana sie idzie :D hehe Tylko dla tych ktorzy beda to robic pierwszy raz radze uwazac na to kiedy on "wybuchnie" heh bo za pierwszym razem nie radze polykac.. zreszta ja sie nie odwazylam polykac... chyba bym zwymiotowala tam heh...

a powiedzcie wlasnie czy polykacie czy nie ? I Faceci czy wolicie jak polykamy ????

Najlepiej połknąć za pierwszym razem :) Inaczej będzie to obawa przed tym, że będzie niedobre w nas rosła. A tak, skoczyć od razu na głęboką wodę i po bólu :) Zresztą jak jest się podnieconym to jakby ta sperma nie smakowała to połyka się ze smakiem.

Co do polykania- oczywiscie, ze polykam :) Nawet nie tylko sperme w moim przypadku :) hehe Perwersja- dobry pomysl hehe od razu sie naucza i potem juz beda tak robic :) a co do stopki- domyslam sie ;) hehe. Fajna suka z Ciebie :)