Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peacelove69

ja 16 on 22 czy taki związek ma szanse?

Polecane posty

Gość peacelove69

Koles jest wspaniały- moj ideał najwiekszy problem to -rodzice są dziwni i nie dają mi sie spotykać ze znajomymi. teraz wyjeżdżam na 2 tyg i nie wiem kiedys się z nim spotkam boje sie zeby o mnie eni zapomniał

Gość gtb nm ,
zapytaj siebie lepiej, czy on nie padłby ze śmiechum, gdyby wiedział, że nazywasz to już związkiem.

Gość khollll
hehe, pewnie ma nadzieje,ze Cie szybko przeleci :) kto by niechcial zabawic sie z 16 latka :)

Gość peacelove69
on sam to tak nazywa ;]

o cooorva ile jeszcze takich pytań?? :O tak bardzo obchodzi Was wszystkich czy coś jest moralne i zgodne z ogólnie przyjętą estetyką? Zawsze będzie na ustach gawiedzi. Ważne, żeby mieć na to wy-je-ba-ne 🖐️

przecież Ty możesz mieć 16lat i być nad wyraz dojrzałą osobą. On pomimo 22óch lat może być jak 16latek. Należy pamiętać że mentalnie facet dojrzewa później niż dziewczyna:classic_cool:

Gość peacelove69
odzi o to czy to jest moralne bo ja to pierdole. pytam czy to ma szanse sie utrzymac

ja miałam 17 lat on 23 to było 10 lat temu był moim ideałem, pierwszym i naj naj... dziś jesteśmy małżeństwem... a wszyscy mówili że to tylko młodzieńcze zauroczenie :) rodzice też piętrzyli przeszkody, dzisiaj najzwyczajniej by się zesrali za nim i czasem odnoszę wrażenie że bardziej go faworyzują ode mnie :)

Gość peacelove69
zazdroszcze ci ;] rodzice napewno by nie zaakceptowali tego związku