Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony zyciem brzydal

Żadna mnie nie chce ,nawet za pieniądze

Polecane posty

Gość znudzony zyciem brzydal

Szukałem dziewczyny , nie znalazłem - zawsze mogę byc najwyzej kolega... chcialem sprobowac w internecie :o dwa dni siedzialem na czacie kilkanascie godzin - fajnie sie gadalo, ale potem pytanie : wymienimy sie fotkami ? jaaasne , i najczesciej przestawaly pisac, pisaly ze zaraz wracaja i nie wrocily , wylaczaly sie albo wprost -nie w moim typie Pomyslalem,ze jak nie moge normalnej znalesc to zasponsoruje ; to samo, juz mielismy sie wymieniac numerami telefonow, ale wczesniej zdjeciem i co ? to samo :( Chyba pojde do burdelu tam nie bede wybrzydzaly

zamiast narzekac to pomysl co mozesz w sobie zmienic fryzura sposób ubierania zachowanie

Gość fghfhfgh
Nie przesadzaj - na pieniądze z pewnoscią jakaś poleci.

oj nie przejmuj sie tym z byt bardzo takie jest zycie ja tez tak mam nie mam powodzenia wogole u kobiet i jakos musze zyc a kto wie moze znajdzie sie jakas chetna i cie zechce

Glowa do gory chlopie! Wcale nie jest z toba tak zle! Wyglad to nie wszystko. Bylam kiedys z kims, o kim cala moja rodzina mowila, ze brzydszego nie widzieli i ze co ja z nim robie itd. Ja mialam to w nosie, bo byl najwspanialszym czlowiekiem jakiego w zyciu spotkalam. Ty tez spotkasz kiedys kogos, kto zobaczy w Tobie cos wiecej niz wyglad :)

Gość nie wierze,ze
to foto autora, przeciez ten z foto jest całkiem calkiem

Gość Magdalena789
Calkiem calkiem ?:D koszmar zulicy wiązow :D

Gość jessssu mam tak samo
pewnie to prowokacja a foto kolegi:P

Gość nie wierze,ze
przestancie, choojowe zdjęcie i te okulary:O, ale chłopak brzydki nie jest, fajne kości policzkowe;)

Gość nie wierze,ze
zdjęcie wręcz fatalne, w łazience, te okulary i ten telefon :O:P ale sam chłopak jest ok;) ciekawe tylko jak wygląda na wyrazniejszych zdjęciach;)

Gość Angelina JOLLIE
nie dziwie sie ze zadna go nie chce :P z takim zdjeciem ? jak męska ciota:) zrob nowe foty !!!! i nie w lustrze błagam :o

Gość nie wierze,ze
dokładnie, o to mi chodziło, a jesli chodzi o moje 'całkiem całkiem'-oceniałam tylko fizyczność autora, a nie :Dscenografię:D

Gość gnrienbhith
wyglądasz jak pedał, ciota, to się nie dziw, że cię żadna nawet za kasę nie chcę. kurwa, to się nazywa pedaliszon

Gość olikaa
normalny jestes

Gość bonjovi
hehe