Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bellanna

Zespół policystycznych jajkników - ?

Polecane posty

Mam 15 lat. Od pewnego czasu nawet kiedy nie mam ani nie zbliża mi się okres boli mnie podbrzusze. Mój brzuch również jakby się powiększył znacznie na dole. Fakt, że teraz więcej żrę, dojrzewanie i te sprawy. Ale ten brzuch na dole jest taki wydęty i duży i dość twardy. Nie wiem czy to wzdęcia czy tak po prostu tłuszcz mi się rozkłada. Ale boję się. Boję się,że jestem chora. I myślę, że to 'z.p.j'. Kiedyś oglądałam pogram z Ewy Drzyzgi w której były tam dziewczyny z tą chorobą i pamiętam jak jedna dziewczyna mówiła o tym,że właśnie miała taką wielką banie na dole i lekarz zdiagnozował u niej tę chorobę. Boje się lekarzy. Nie chcę mieć kłopoty ze swoim zdrowiem. Czy ktoś miał może tą chorobę? Jak się ją leczy? Boję się. Moja mama coś kiedyś wspominała,że miała nowotwór właśnie gdzieś 'na dole' . Nie pytałam o szczegóły bo byłam bardzo mała. Boję się, naprawdę. Cały czas płaczę, chcę być zdrowa. Boję się:(

Gość nie panikuj tylko powiedz
o swoim problemie mamie i z pewnością zaprowadzi cię do ginekologa,sama i tak nie masz co iść bo jesteś niepełnoletnia.Koniecznie porozmawiaj z mamą i do czasu kiedy jeszcze nic nie wiesz nie panikuj,dojrzewasz,masz burzę hormonalną więc generalnie powodów jest tysiące.