maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Lipiec 20, 2010 pierwszy raz z własnej, nieprzymuszonej woli! coś mam nie tak z głową:D ale nie bójcie się, nie będę was straszyć grubymi udami i cellulitem bo siedzę w domu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przystojny.30 Napisano Lipiec 20, 2010 i kurwa kogo to obchodzi. wypierdalaj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Lipiec 20, 2010 wszystkich przecie a ciebie szczególnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzywe sikanie Napisano Lipiec 20, 2010 poka tzipe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Lipiec 20, 2010 najpierw ty poza swojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskafka zielona Napisano Lipiec 20, 2010 ja też chodzę w domu w krótkich spodenkach, mam celluli i co z tego?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Lipiec 20, 2010 no dla mnie w domu to nitz z tego, ale wyjść tak do ludzi to bym nie wyszła never chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach