Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brodaty

Dziewczyny czy podoba wam sie facet z brodą taką jak np:

Polecane posty

Gość marzycielka xxx
obrzydliwa... :( jeszcze lysa glowa... ma złe skojarzenia..

Gość hiacynata
obleśne :O

Aha,dziękuję wam za szczery odpowiedzi,no cóż nie każdemu w życiu jest dane mieć dziewczynę😭 :(

Gość marzycielka xxx
mozesz zgolic brode, albo zapuscic wlosy... albo calkiem inna brode zapuscic. nie rob z tego problemu...

Broda dla faceta jest tak samo ważna jak jego genitalia,zgolenie brody oznaczało by to samo co poddanie się kastracji.Po takim czymś człowiek przestaje być facetem a staje się nie wiadomo kim.:(😭

broda, broda... ale zeby sie od razu nie kojarzylo z zamiataniem podlogi!

Gość Bardzo :)

Gość kurde felek
a moj chłopak nie chce sobie zgolić!!! kurde!!! co tu zrobic, zeby to zgolił?:O:O:O mam dość

marzycielka xxx-Ogólnie to kiedyś nosiłem właśnie taki króciutki zarost,ale jakoś podoba mi się styl z długą broda,ale wiem że i tak laski nigdy w swoim życiu miał nie będę,nie ważne czy mam lekki zarost czy długą brodę,wiec wolę zostać przy swoim stylu

Gość kurde felek
mojemu facetowi doradziły brodę inne baby 😠...a mnie się nie chce posłuchać, chociaż naprawdę wygląda lepiej bez!!!! 😭

Gość kurde felek
Brodaty, może chociaż spróbuj, przecież i tak by Ci odrosła:P

a moj maz mi zrobil niespodzianke.... w pierwszy dzien wakacji wstal o 4 nad ranem i zgolil sobie wasy i brode... a potem uwiesil sie nad lozkiem i mnie obudzil..... to byla masakra.... myslalam ze sie posikam ze strachu... nie wiedzialam kto to!!! smialam sie z niego potem chyba z tydzien.... ale juz mu przeszla ochota na golenie :D.... i chwala panu za o!!!

kurde felek-już próbowałem,jakiś znów strasznie brzydki tez nie jestem i dośc wysoki(190cm),ale nie umie po prostu podrywać dziewczyn i jak się to mówi nie wychodzę do ludzi,no bo i poco jak i tak żadnej nie poderwie :( Musze sie pogodzić z moją samotnością:(

Gość lady czarnuula
Jak masz 190 cm wzrostu to biore cie w ciemno 😍 :D

mysle, ze wlasnie ludzie z takim zalozeniem sa sobie sami winni... siedza zamknieci w czterech scianach i biadola nad tym jacy sa samotni, pokrzywdzeni przez los i niekochani... i moze tak powinno byc, ze summa summarum nie znajduja nikogo, bo jesli juz na wstepie nie chce im sie wysciubic nosa i zrobic cos w kierunku tego zeby byc szczesliwymi to nie widze ich w zwiazku, ktory polega wlasnie na dawaniu i dzialaniu a nie na stagnacji i beznadziei!

Gość kurde felek
ee tam;) nie masz co tak pesymistycznie myśleć... wiesz, jak ja poznałam swojego chłopaka? na imprezie, a wasciwie po;P, ktos musiał mnie odprowadzic na przystanek, wiec jeden z chłopaków wstał i mnie zaprowadził...siedziałam na laweczce z nim ,było mi zimno i się do niego przytuliłam;) nie znałam go, nie gadałam praktycznie wcale z nim ,ale na tej laweczce powiedziałam, zeby przyszedł do mnie na impre, ot tak to rzekłam, bylam wdzięczna za odprowadzenie... i potem poszło z górki:P przyszedł, gdaliśmy, ale mało, ale jakos sie potoczyło... widzisz, wyszło niespodziewanie, wcale mnie nie musiał ująć rozmową:P tylko ta broda 😭 :P

Gość kurde felek
a więc wychodz na imprezy, taka ogolna konkluzja ;)

Gość calineczka z deczka
Jak by tak te wasy i brode zgolic hmmmmm wypisz wymaluj moj slubny o kurcze sobowtor

Coralick-Nie lubię tego robić ale musze przyznać ci rację,po prostu tacy ludzie jak ja nie powinni w wspóczesnym świecie miec partnera bo go mogą tylko unieszczęsliwić,bo ja do rozrywkowych nie należę kurde felek-Tylko widzisz problem w tym że ja nie lubię imprez i tego całego towarzystwa lady czarnuula-ja tez cie biorę w ciemno;)

Gość z takąbrodą nie poznasz żadnej

Brodaty... ja tez nie przepadam za imprezami. Zwykle sie na nich nie pojawiam i ldzie juz tez mnie przestaja zapraszac, bo niby po co jak i tak wiedza ze nie przyjde. Chyba wole domowe pielesze... tak juz mam... Ale kiedys byla ze mnie imprezowiczka-pierwsza-klasa :D Trudno jednak poznac kogos przez okno swojego pokoju? Nie sadzisz? I nie zawsze ta druga polowke poznaje sie w gestwinie butelek po piwie owianych dymem papierosowym :D

Coralick-tylko ze ja kiedyś też dużo imprezaowałem ale doszedłem do wniosku że to jest po prostu nudne,zresztą tam i tak nigdy żadnej laski nie poznałem,co do alkoholu i papierosów to nie piję i nie palę,wiec nie wiem co mi przez to chciałaś powiedzieć.

Brodaty... mialam na mysli, ze niekoniecznie trzeba sie udac na nudna, halasliwa i bujna od oparow alkoholowych imprezke... mozna po prostu zaczac wychodzic do ludzi... zreszta, jak to zwykle bywa na zakrapianych alkoholem zabawach... ciezko uswiadczyc kogos na zbyt nie zamroczonego trunkami...