Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A kukuuu

Jak reagować na...

Polecane posty

Gość A kukuuu

dość chamskie wulgarne dla mnie zachowanie faceta? Wiem, że on to robi często bezwiednie i nie jest to ukierunkowane na mnie, taki ma charakter chyba, zupełnie inny niż ja. Jestem wrażliwcem, rozpamietującym wszystko i dzielącym włos na czworo - on odwrotnie. Czasem coś chlapnie bez namysłu a mi przykro - on nie wie o co chodzi, ja się obrażam... Nie wiem co z tym robic. Jak mu tłumacze on jest zdziwiony ze tak powiedział, nie wie dlaczego jestem zła itd ...

Gość A kukuuu

Gość Dłuuga marchewka
musicie rozmawiac i przebywac ze sobą. Dużo. wtedy na bieżaco sie poznajecie i facet wie, co moze sprawic ci przykrosc, a co nie.

Gość ja lil
olej goscia

Gość Dłuuga marchewka
ale jesli on nie wie, że wulgaryzmy są nie ok...to nie wiem skad go wziełas..z baru?

Gość A kukuuu
:O

Gość calineczka z deczka
To co napisalas wypisz wymaloj moje poczatki nie byl moze wolgarny ale piepszyl fleki ktore mnie meczyly i bolaly plakalam dusilam to w sobie az on wkoncu zacza rozmawiac,dlugie szczere rozmowy i zmiany jego i moje bo tu w gre weszly obopulne kompromisy,dzis jest ok. rozmawiaj z nim tlumacz mam nadzieje ze to cos da

Gość A kukuuu
nie wiem jak wam to wytłumaczyc - on ni emói wprost do mnie, absolutnie mnie nie wyzywa, nie obraza ale czasem tak się odezwie... odburnie jak do psa, tak obco, ze złością jakby... od razu mnie to mrozi :O On chyba tego nie kontroluje, nie wiem, bo potem jest wielce zdziwiony ze ja mam jakies 'ale, ze się obraziłam albo coś... potem on - np. 'nie wiem o co ci chodzi' i tez się nie odzywa... nie zawsze ale jednak. Bezsensuu

Gość 34...
wrzuć na luuuz ';) nie bierz wszystkiego tak do siebie

Gość A kukuuu

Gość pijącawermut
Kiedys pislalm tu na ten temat. Tez mnie bolą jego gadki z dupy. Przytoczylam tu nawet kilka tekstow, jakie slysze od niego... Rozbawilam publicznosc, dowiedzialam sie, ze szczesciara ze mnie, bo mam goscia z humorem. Dalej sie wkurzam, gdy cos palnie, ale nabralam dystansu. I to wszystko dziecki ludziom z kafaterii :) W dupie mam co mowi !!

Gość pijącawermut
sorki za bledy, ale to bylo duuuzo wermuta :)

Gość pijącawermut
JEDEN Z PRZYKALADOW: mam duzo bluzek w komono, bo lubie, on nie znosi. Jak je wkladam on mowi " o znow stylizacja na samuraja" i reszte wykrzykuje w niezrozumialym jezyku, ktory przypomina chinski. Odbiera tel " no co smoczyca chciala " Kiedy mam zly dzien mowi do mnie zołi ( zdrobniale od zołzy) lub jak go wkorwie to " lafi" zdrobniale od lafiryndy Przykladow sa setki ,ale wermut robi swoje :)

Gość pijącawermut
Jak ja probowalam rozmow na ten temat io zalilam mu sie, lub krzyczalam na niego to mowil, ze znow pomylilam tabletki i zamiast czerwonej, wzięłam zieloną Czyli gadki nic nie daja... Czasamiu puscilam lezke, to mialam spokoj ma 2, 3 dni i haslo zaprowadzajace pokoj " wiesz, ze jestes moja ulubiona smoczyca" Wiec se odpuscilam...

Gość pijącawermut
Ale fakt, kiedy mowi , za mam nozki iksiki to gotuje sie we mnie!!!

Gość A kukuuu
ee twój jest po prostu 'żartownisiem' :D takie czarne poczucie humoru, wg mnie nic przykrego ;)