Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollamonolla

Pomóżcie mi proszę!! jakie buty do tej kiecki :(

Polecane posty

Husky84 -> nie masz innej sukienki w szafie? (według naszej tradycji czerń nie pasuje. twoja sprawa czy masz w dupie tradycje i idziesz w czarnej czy zachowujesz tradycje i wybierasz inną.) żeby ożywić sukienkę dodatki muszą być duże. 1. wersja w tym sezonie można kupić sztuczne kwiaty wepnij jeden we włosy lub przypnij do sukienki. dodaj torebkę w tym kolorze plus kolczyki 2. wybierz duże korale + bransoletkę i torebkę w jednym kolorze (mogą być różne odcienie) możesz kupić opaskę na włosy w jakimś kolorze do delikatnej sukienki jak znalazł. wymienić tasiemkę pod biustem na taką w kolorze dodatków. dodać kokardę w kolorze btw. rzadko nosimy pełne komplety biżuterii ( naszyjnik/łańcuszek, kolczyki, bransoletka) jedynie na bal czy gale, wystawną kolacje itp. owszem w Polsce panuje zwyczaj noszenia kompletów ale nie wygląda to dobrze. najlepiej komponować komplety które pasują do siebie ale nie wyglądają identycznie. nie zgadzam się co do czerwonych paznokci z fioletem. zależy od odcieniu fioletu i dodatków. na jednym weselu byłam w tunice ciemno fioletowej(winnej) + czerwone lakierki + czerwone usta i paznokcie + metaliczna kopertówka. owszem połączanie lila i czerwieni = klaun. jednak winny fiolet z czerwonym wygląda ładnie. czerwone paznokcie będą pasować do ciemnych lub czerwonych dodatków do ciemnych odcieni fioletu sukienki. do jasnych lepiej wybrać paznokcie w kolorze dodatków lub jasny (cielesny) róż.

Gość Husky84
to nie jest kwestia tradycji moim zdaniem, owszem gdybym szła na wesele to co innego ale na slub moim zdaniem bardziej wypada isc elegancko ubranym niz krzykliwie. dlatego postawilam na klasyke i elegancje w jednym. niestety jakies wielkie kwiaty mnie odrzucaja, kojarzy mi sie to z takimi wielkimi kapeluszami z bananem na czubku, nie lubie tez plastikowej bizuterii, zdecydowanie wole srebrne dodatki ale dziekuje za wypowiedz

Husky84 -> źle zrozumiałaś nie chodziło mi o plastikową biżuterie (która nie jest elegancka) ale np. o kamienie. duże korale z kamieni albo srebrny łańcuszek z dużym wisiorem. delikatne dodatki nie ożywią stroju a tego chcesz dlatego radze wybrać coś większego/żywszego. kamienie, cyrkonie w srebrnej oprawie cokolwiek byle nie był to identyczny komplet. elegancja i klasyka ma dużo więcej wymiarów niż czerń. wszystko zależy od fasonu. kwiat tez może być klasyczny i elegancki o ile dobrze go skomponujesz.

Gość Husky84
nibys dziekuje Ci za rady, jutro mam zamiar poszperac w zasobach sklepowych i koniecznie cos znalezc :)

Gość ollamonolla
Ktoś pytał o odcień tego fioletu w jakim jest moja sukienka: jest to tak najprościej mówiąc śliwka węgierka :) taki ciemny, głęboki fiolet. No i po kilku dniach poszukiwań znalazłam buty, o takie http://www.thefashionguide.co.uk/wp-content/uploads/Secret-Platform-Shoes-in-Nude-at-Top-Shop.jpg mam tylko nadzieję, że się w nich nie połamię :)

ollamonolla- są świetne po prostu!!! Na dodatek najmodniejsze w tym sezonie to posłużą ci jeszcze pewnie nie raz;) Połamać tez się nie połamiesz, bo mają platformę, dzięki której nie są takie strome...

Gość gość
Siemka mam taki problem w Sobotę mam urodziny wujka 40 i impreza odbędzie się w restauracji mam ciemny fiolet sukienkę ale nie wiem czy do niej będą pasować ciemno brązowe budy na obcasie innego koloru nie mam bo mam 34-35 rozmiar buta.

Gość gość
no niestety, w takim ciemnym fiolecie nie będziesz wyglądała za wesoło,,,, proponuje szare dodatki i poznokcie w tym samym kolorze lub cieliste http://www.perhapsme.com/buty.html

Gość gość
Dziękuje za rade może skorzystam..:):)

Gość gość
Pudrowe, jasnoróżowe?