Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajoca jedna

kobiety, czy kiedy wasi faceci uzywali prezerwatyw tzw. prązkowych to...

Polecane posty

Gość pytajoca jedna

odczuwalyscie jakas wieksza przyjemnosc? na opakowaniu jest napisane, ze dzieki tym prezerwatywom kobiety maja wieksza rozkosz.. jak to jest z wami? ( o ile ktoras miala do czynienia..) a zarazem drugie pytanie, czy moze którys wasz facet uzywał prezerwatyw ze srodkiem (bezokoina czy jakos tak) ktory rzekomo wydłuża stosunek?? pozdraiwam

Gość sranie w banie....
używaliśmy takich prązkowanych ale to ogólnie kicha jest... wole bez ulepszaczy, byle były cieńk:P

Gość soł gut
mój mąż używa czasem prezerwatywy durexsa przedłużające stosunek :) działają ,ale jakby znieczulały :) co do prążkowanych ,nie wiem

Gość Ameya
używaliśmy i tych i tych. przy tych pierwszych odczuwałam LEKKĄ różnice, większa jakaś znacznie to ona nie była. a co do tych ze środkiem znieczulającym to miałam wrażenie że bardziej to działa na mnie a nie na mojego faceta. ale może to wynikać też z mojej wrażliwości na prezerwatywy więc nic konkretnego powiedzieć nie mogę, tak samo po prążkowanych odczuwałam później nieprzyjemne pieczenie.. i zrezygnowaliśmy z tej formy zabezpieczenia.

Gość pytajoca jedna
jednym słowem, nie polecacie ani tych ani tych? tylko najlepiej klasyczne durex classic ?:) czy moze macie jakies 'ulubione' ? ps. tak wiem, ze najlepiej bez.. no ale , dzieciaka jeszcze nie chcemy;)

Gość wertyadd
ruchac bez!!