Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafineria

znalazłam 20 tysięcy

Polecane posty

Gość rafineria

nie opowiem szczegółow bo nie chcę się zdradzać /nie wiem czy zwrócić? pomogłyby mi te pieniądze ale jakoś głupio tak wziąć

Gość to znalazlas czy ukradlas??
skoro wiesz do kogo naleza?:o

Gość tamciakara
w saszetce były dokumenty

Gość nickonicko2010
jesli ktoś ich szuka to z czasem policja je znajdzie i będziesz mieć kłopoty,lepiej pędź z nimi na komisariat jak najszybciej:) ... http://tnij.org/fajneubrania

Gość rafineria
jeśli saszetka to taka mała torebka z rączką to tak, w środku były klucze i paszport

Gość rafineria
jak się przyznam to tylko mnie w wiadomosciach przez chwilę pokażą, jak zostawię to opłacę studia, zrobię remont i wyjadę na wakacje

Jeśli były w czymś, albo był jakikolwiek namiar na osobę, która mogła zgubić, to rzeczywiście zwróć. Ale w innym przypadku, jakie może mieć kłopoty? Przecież nikt chyba nie oznaczał swoich pieniędzy chipem :P Wszystko zależy od Ciebie, jeżeli chcesz zwróć tak czy inaczej, ale nikt Cię nie zmusi.

Gość pieniadze zatrzymaj dla siebie
i siedz cicho, nikomu sie nie przyznawaj. A paszport wrzuc do pierwszej lepszej skrzynki pocztowej - powinien dotrzec do wlasciciela. Moj ojciec byl w takiej sytuacji, poszedl na policje, kase oddal a na koniec wlasciciel zguby oskarzyl go o kradziez portfela. To nas nauczylo, ze nie warto byc uczciwym.

Gość POWÓDZ
KAŻDY KTO MOŻE POMÓC FINANSOWo PROSZĘ WPŁACAC NA KONTO: NUMER KONTA BANKOWEGO: 50 2490 0005 0000 4000 1986 4062 Z DOPISKIEM POMOC DLA JADWIGI PAŹDZIORA POWÓDZ 2010 Z GÓRY DZIĘKUJE WIECEJ INFORMACJI NA STRONIE: http://nk.pl/profile/34396968

Gość rusałeczka88
bierz

Gość 56756765876
daj ogloszenie w radiu, ze znalazlas taka kase, z dokumentami, podziekuj i zamow koniecznie jakas dedykacje, piosenke i kase zatrzymaj :D

pieniadze zatrzymaj dla siebie Masz racje! Właśnie, kase bierz, a dokumenty zostaw np na schodach jakiegos urzedu, albo wrzuc to skrzynki. Właściciel moze oskarzyc Cie o np kradziez pieniedzy, powie ze bylo wiecej i masz przewalone

Gość jeden grosik
nie wrzucaj dokumentów do skrzynki pocztowej. Jeśli już, to włóż w kopertę i odeślij na adres jaki tam jest. Poczta nie odsyła zguby właścicielom dokumentów, tylko do urzędu w którym dany dokument został wydany. I od nowa trzeba je wyrabiać, bo są anulowane.

Gość ja pierdziuuuuu
ladnie mamy uczciwe społeczeństwo, poza Jaśmina to same szmaty na tym topiku.

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
sossssss matole a ty bys oddał? skonczony baranie???

Gość ............NN
ja bym oddala, raz na imprezie ( tak sie zajebałam) zgubilam torebke -chyba w kiblu została. mialam wszystkie dokumenty tam portwel kase WSZYSTKO!!! panna znalazła moj numer zadzwonila i oddała!!! chcialam jej dac 20 zł i nie wziela, dlatego jestem uczciwa i oddałabym

Gość chalna
Koleżanko ta kasa była moja :) Oddaj :) A tak powaznie to powinnaś oddać

Gość ............NN
oddaj, kiedys moze ty cos zgubisz i zobaczysz jak to jest :O 20 tysiaków to sporo kasy

Gość ja pierdziuuuuu
tak oddałabym kase ale to sie takim lachociagom jak ty monisiu nie miesci w pustym lbie

Gość wiesz,czasami z dokumentow
mozna sie zorientowac czy bogaty czy biedny.Bogaci maja raczej karty kredytowe i takiej gotowki nie nosza w kieszeni.Przemysl sprawe ,rozumiem ze nalezy odroznic uczciwosc od glupoty ale czy bedziesz mogla spokojnie patrzec w lusterko?

Gość doradca terenowy
monisia fajna dupa z ciebie

nic w zyciu nie dzieje sie bez przyczyny... Widocznie tak musialo byc. Nie oddawaj nikomu. Ja kilka razy znalazlem pieniadze 100zl czy to 50zl ale Tobie sie naprawde poszczescilo:) Ost znalazlem na imp w pl w krk w toalecie telefon z dotykowym wyswietlaczem chyba samsung .. Zapytalem sie dziewczyny malujacej sie przed lustrem czy jej i faktycznie byl jej :) Nawet nie podziekowala :( Nie odawaj:) Moniasia faktycznie ladniutka ...

wstydziuch jakby mnie sie ktos pytał czy zgubilam telefon i czy ten jest moj. to bez zastanowienia bym powiedziala, ze tak i cieszyla sie ze tylu frajerow jest na swiecie :D

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
Ja przed laty znalazłem 100tys zł:classic_cool: Na banknocie była podobizna Stasia Moniuszki:o

Gość haraszka
pierdoli kto by zgubil taka kase? ale powaznie - mojego kolei matka robila jakies rozliczenia i miala przy sobie 30 tysiecy jakby to zgubila musialaby sprzedac dom za kazdym razem jak wydasz - wyrzuty sumienia beda ci mowic ze tapeta wcale nie jest twoja wstaw w google nazwisko jak jakis biznesmen to zatrzymaj jak nie= to moze kogos uskladane pieniadze na urlop

Gość marycha spod łokietnika
Oddaj,bo może ktoś bardzo potrzebować tych pieniędzy i przyczynisz się do tragedii. 10% znaleźnego Ci się należy,czyli 2,000 Będziesz miała i czyste sumienie,i pieniądze a przede wszystkim satysfakcje!