Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuowcatuowcanaczerwono

DYRDYMALY chorej PALY

Polecane posty

Ten topik jest autorki i ona tu rzadzi.OK?Noooo !

to jest mój watek a mój ojciec mógłby umrzeć lub schudnąc - ma 2 możliwości. jak starzszy pan z katowic. Bo umiera, umiera i umerzeć nie umie. Matka za pół roku i coś z nich zrozumiem. Bo tak? Żyją i żyją... 60 lat za długo jak dla mnie. jeszcze se dzieci narobili Bóg wie po co i na co. do pracy. Do pracy dzieci - ale mieli rozum. Oboje po studiach. Oczywiście. Z zawodówki na studia. Super

przez was ma 3 miesiąc opóxnienia. przez cipę janiny. I tyle Nic mnie więcej nie obchodzi. Ta sobaka ruska nie umie nawet przepraszam powiedzieć - tylko RUCHAJ DALEj.ale...ja nie jestem facetem. Moja matka to taka sama sobaka. I tyle. Janina -0 ruska katoliczka w Polsce. Kiedyś znałałam takiego kutasa jak ona - poleciłabym go jej. Pochwa za pochwą - nie wiem po co mu to było. Jak jej ch*j za ch*jem.I tyle Jakieś schizy miał gość czy co. też polski katolik nie waidomo po co. Miał być cerkiewnym - coś sobie uroił. Praca, praca, praca... wiecie jak jest Wszystko zrobiłby dla pracy i to mnie do dziś przeraża - taki gieroj jak Janina , wielki pracuś, a ktoś przyjdzie, spojrzy i strzeli w łeb. Po prostu. Gówno ludzkie. I tyle starczy. Ale Janina nie jest po katolickiej szkole a ten ch*jek tak. I to mnie tak wnerwia - państwo w państwie ten polski Kościół. Niech się odgrodzą - coś z tego zrozumiem, a tak? Rozumiem tylko to co zawsze rozumiałam i nic poza tym. Nic wiecie. I to ile mam lat i zwolnienie dyscyplinarne - prezent od polskich franciszkanów. tak będę mówić, że zakonnicy pili z dyrektorem i mieli seks analny i przez to tak sobie pozwolił, a w sądzie wszyscy wiedzieli jak wazny jest kościół w Polsce I 5 lat mnie gnoił po tym procesie. Bo mu franciszkanie pozwolili. Wszyscy mu pozwolili Jak Jani, starszemu ch*jowi z katowic, kamelii...- to jest Polska

Gość ladaco
no widze ze owca pieknie sie juz zadomowiła w swojej zagrodzie 🌻 i tyle :)

Takie życie komuś zgotować jak moi rodzice to trzeba być NIENORMALNYM. Moja matka też się mogła pouczyć 5 lat dłuzej z łaski swojej bo jej wycieczki do niczego mi sie nie przydały. Żadna. No jedna ale to nie dzięki niej. Jak ktoś ją w d**ę puknie to powiem, że ta wieś ma 1% racji. tacy są. A tak? O co analii chodzi? Nie wiem. Znowu o to, że jestem zakłamana, chciwa , wredna, ohydna? A ona? Po co mnie urodziła? Mogła mnie zabić. Nie mogła? Mogła urodzić to mogła zabić - oto niech ma swój sznurek do snopowiązałki - jak za darmo będzie to jej sprezentuję, ani na na tyle nie zasłużyła jak dla mnie. Na gówno moje z d**y na talerzu jeszcze. I to koniec prezentów . I to jako relikwię powinna mieć - moje gówno. Bo jest takie cenne. a jej za to wcale. Widzicie tak jest - jeden wysra relikwię, a drugi - szkoda w szambie miejsca i tyle pożytku z każdego. Co jeszcze?

co sądzicie o seksie oralnym słuchajcie? ALE SZCZERZE proszę. czy ktoś próbował? Kamelia? Jania? Starszy z Katowic - miałeś jakieś ssanie? Obciag z połykiem, tak?

obraziłam się na was przyjdę w Popielec następny raz i tyle. Wzywać do nawrócenia i pokuty. Może zmądrzejecie do tego czasu. Jesli Kamelia ma rację to w takim razie rozwiążcie policję, co? Jakim prawem ta kanalia miesza forum i życie prywatne. Robię jej coś? Mogła mnie co najwyżej (!!!) ściąć z jej wątku i koniec. szpiegowanie po IP - krok za dużo analio bezdomna i tyle Może w przyszłym roku będzie tu lepiej. Kamelia z diodami w głowie i wszystko OK . W psychiatryku. Wiecie co tu mogło być wpisane normalnie? NIE NUDŹ , SPADAJ, iDŻ SIĘ RUCHAĆ NUDZIARO - takie rzeczy. A reszta? Normalny atak personalny , ktory powinien zostać ukarany BANEM. BANEM Jani - Kamelii wpierw i Dosotjnego kutasa sowy itp. To wszystko jest wyrzucenie z normalnego forum przykro mi

Swoja drogą mogłabys powiedzieć komuś gdzie mieszkasz i jak ci pomóc???? Czy ty się leczysz wogóle ?????????????????????????????????????????????????????????????????????