Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcov

Escaplle - skutki uczone?

Polecane posty

Gość marcov

Witam. Otóż jakieś 2 miesiące temu moja dziewczyna zażyła escaplle.. okres pojawił sie po 5 dniach od wzięcia tej o to tabletki. jakiś miesiąc temu zrobiliśmy test ciążowy wyszedł negatywny i kolejny okres przyszedł po 3 tyg od planowanego okres przyszedł 11 czerwca a kolejny 2 tyg. później czyli 26 czerwca. od wzięcia tabletki ciągle narzekała na nudności.. potem wymioty że przytyła 2 kg. itd itd... strasznie się boi że jest w ciąży... a wielkim minusem jest to że u niej organizm strasznie wszystko odczuwa. upały itd... ma alergie na słońce ... i sam nie wiem co mam myśleć? może być w ciąży? jade teraz na wypoczynek wracam za tydzień i pójdę z nią do ginekologa. chodź mi sie wydaje że to przez tą tabletke są te wszystkie objawy... poradźcie coś. może mieliście podobne objawy po escaplle ?

Chłopie od leku masz ulotkę a jak nie to poszukaj na necie i tam wszystko będzie o skutkach ubocznych

Gość marcov
no tak ale skoro jest już 2 miesiące po tej tabletce to w ulotce nie pisze że skutki są możliwe przez tak długi czass...

Autorze, ja też jestem dwa miesiące po wzięciu tej tabletki. Miałam już dwa normalne okresy ale po tym drugim czuję się tak jakbym była w ciąży, mam jej objawy.. a test wyszedł negatywny.Więc może po prostu u nas tak długo się te objawy utrzymują?