Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciasne Stringi

jak z tego wybrnąć??

Polecane posty

wiem,że zaraz zacznie się wyśmiewanie pewnie i w ogóle ale prosze Was o poradę. Czuję się bardzo samotna i jakiś czas temu poznałam w celu luźnej rozmowy chłopaka na chacie.miała być to tylko taka wirtualna znajomość ale...jemu i mi zaczęło zależeć.on naciska na spotkanie bo niedługo mam urodziny i chce przyjechać do mojego miasta i zaprosić na kawę.Znajomość trwa kilka miesięcy i On naprawdę jest fajny.Tylko...mam duużą nadwagę i on o tym nie wie.Widział tylko zdjęcia mojej twarzy bo nie chciał w sumie innych.Widzę,że jest strasznie nakręcony na to spotkanie.Ale jak mu się pokażę to ucieknie.Co zrobić?Powiedzieć wprost?Skłamać coś czy uciąc kontakt?I tak będzie bolało i tak :(

Gość kfiatuszeeek:)
ciasne stringi wyślij mu swoje całe zdjęcie i zobaczysz co dalej:) jak będzie chciał się dalej spotkać to super a jak nie to trudno:) ja miałam podobną sytuuacje i sie denerwowałam ale spotkałam się z facetem z neta i jesteśmy parą:) także głowa do góry-idź bo potem możesz żałować- i nie martw się o nadwage- każdy ma jakieś swoje wiesz...- nikt nie jest idealny a może on lubi takie kobietki:) ściskam:*

powiedz, że jesteś gruba wprost. nie znacie sie jeszcze osobiście to bedzie bezboleśnie. bo on cie nie zrani na tym spotkaniu jeśli w razie to mu się nie spodobasz. jesli on urwie kontakt to po prostu wejdziesz jeszcze raz na ten czat i poszukasz innego.

dziękuję za wypowiedzi,tylko boję się bo tez jest tam kilka innych osob z ktorymi mam kontakt od kilku lat ze sie dowiedza i tez ode mnie odwroca :(.No ale chyba innego wyjscia nie ma.

Nadwaga to nie... nie ejstes zlodziek,a morderycznia i matka porzucajaca dzieci wiec o co chodzi? nadwaga to nadwaga, wage mozna zrzucic, zawsze.. wiem bo sama zrzucilam 10kg, utrzymuja jest i jestem zadowolona z efektu, chciec to moc. A chlopakowi powiedz, pokaz zdjecie, wytlumacz ze masz obawy, ze ci wstyd, ze sie krepujesz.. ale ci zalezy i ze zrozumiesz jezlei mu sie nie spodobasz. ale pokaz. bo na zywo bedzie wiekszy wstyd, moze upokozenie, krepujaca sytuacja.. im wczesniej tym lepiej. Prawda ponad wszystko!

Kobietka-dziękuję za radę.Ja oczywiście jestem w trakcie diety tylko,że u mnie jest wiecej niz 10kg a ten sie uparl,ze przyjedzie 1 sierpnia na moje urodziny.nawet chyba chce zostac w hotelu na kilka dni tzn na weekend :(

Działaj, masz troche czasu. Do 1 sierpnia nie zrzucisz wagi, ale mozesz wyklarowac sytuacje. Wiesz teoretycznie osobiscie go nie znasz, bedzie to strata ale mniejsza niz po spotkaniu. Oszczedzisz sobie łez... a internet.. bedzie zawsze, zrzucisz wage wyslesz mu zdjecie i chlopak z wrazenia nie zdazy łapac slini. ale poki co.. powiedz.

Dzieki.No wlasnie moze jak teraz zrezygnuje a ja osiagne w koncu upragniona wage kontakt mozna bedzie odnowic?Albo jak bede szczuplejsza i poznam kogos nowego?boje sie bardzo mu powiedziec ale musze to zrobic,bo jednak oboje sie meczymy zwlaszcza ja..oszukujac go poniekad.

Gość moze byc, ze
zasposi cie do hotelu, to jak bedziesz sie czula z ta nadwaga?

Lepiej teraz mu powiedź. Najwyżej nie będzie tak bolało nie jest wcale powiedziane, że Cię z tego powodu odrzuci :) Powodzenia

Dlatego powiem mu co i jak.Powiem,ze nie chce sie teraz spotykac bo mam nadwage i nie chce go rozcarowac.Jestem w trakcie odchudzania ale zajmie mi to troche czasu i poprosze aby poczekal ze spotkaniem lub odpuscil.jak ze mnie zrezygnuje,zrozumiem.Bedzie bolalo ale nie tak jakby uciekle ze spotkania

Gość moge wiedziec ,
czy daleko od siebie mieszkacie?

Gość zimne piwo w butelce
ile ważysz? szczerze

Gość moge wiedziec ,
jaki masz wzrost i ile wazysz?

e moja żona miała 85 kilo i 162 wzrostu a po dziecku więcej przez dwa lata i nie ma to żadnego znaczenia wogóle nie myśl o tym ile ważysz tylko pomyśł o czym będziecie rozmawiali ja na pierwszej randce miałem większą tremę od niej potem mi wyznała, że bała się jak zareaguję na jej tyłeczek tez poznaliśmy się w necie

Zimne piwo-tu super,ze tak Wam sie ulozylo.Widzisz Ty jednak sie spotkales i nie zalujesz ale wiekszosc woli ladne i zgrabne dziewczyny.

Dziewczyna jest ładna kiedy sama się za taką uważa i my to widzimy albo się same siebie wstydzicie i wtedy nam się nie podobacie albo jesteście super, bo mamy o czym pogadać i tu nie ma znaczenia czy gruba czy chuda taka ma być, żeby się nie znudziła po kilku miesiącach ale to tylko moje zdanie mówię ci nie przejmuj się i nic mu nie mow idx normalnie na spotaknie najwyżej bedzie to jednorazowe spotkanie serio, nie przejmuj sie wogóle wygladem

Gość tinasa
Ja mialam nadwage gdy poznalam faceta przez net, fajnie nam sie gadalo,on moi o spotkaniu , odwlekalam mowiac ze za wczesnie i takie tam,dlatego ze panicznie sie balam ze gostrace wzielam sie za siebie nie mialam juz tak duzo czsu dla niego bo... chodzilam na silownie, saune i naprawde zaczelam o siebie dbac, gdy po 3 miesiacach osiagnietego celu spotkalam sie z nim- byl mna zachwycony , swoja upartoscia i dazeniem do celu dopielam swego, polecam ci to samo, troche wiary w siebie!!!!!!!!!! nie uzalaj sie nad soba tylko popracuj nad soba

Ja mam 25 on 27 lat. Zimne piwo-jesli chodzi o charakter to wszyscy mówią,że jestem kochana,dobra i w ogóle.Ale nie chcę go naciągać na koszty dojazdu czy hotelu a on się mną rozczaruje.

Gość tinasa
i nie wmawiajcie dziewczynie ze nadwaga to nic takiego, bo to jest problem musi sie wziasc za siebie a nie siedziec na necie i jeczec

Tinasa-ja wiem doskonale,ze to jest problem i sie odchudzam.Tylko nie wiem jak wybrnac z tego,zeby mu teraz odmowic spotkania zanim schudne jak on ciagle przyjade i przyjade

Gość kalakalakalakal
kochana ja rowbiez mialam sytuacje podobna kiedys to byla wina mojej choroby i poznalam faceta przez neta tez nie widzial mnie calej i niestety jak przyjechacl troche sie zaskoczyl, ale bylismy ze soba 5 lat i od miesiaca jest moim mezem... Juz od 3 lat jestem juz szczupla wiec jest oki> Powodzenia zycze

Dziękuję.U mnie nadwaga jest wynikiem choroby a także wypadku na zawodach.Kiedyś trenowałam fitness ale przedobrzyłam i poważna kontuzja skreśliła mnie na długi czas z listy zawodników.a wiadomo-przestajesz ćwiczyć,tyjesz :(. bardzo chcę schudnąć,jestem zrozpaczona ale i zajadła.

Jeżeli podoba mu się Twój charakter, to nie powinno go to odstraszyć... Gówniarzem i dzieciakiem nie jest, skoro 27 lat ma :)

tinasa, pozwól że jako mężczyzna powiem, że bycie chudą wcale nie oznacza bycie atrakcyjną większym problemem jest zołza albo zwyczajnie wredna baba dobra jest dobra w dupie mam osobiście czy 10 kilo w te czy wewte przybędzie mojej żonie ma zajebiste ciało dla mnie mimo tych całych celulitów czy ja wy tam na toi mówicie, jest seksowna bo ma w sobie ogien a bylem 5 lat temu z superlaską i nie wyszło, bo po pół roku pierdoliła właśnie tylko o serkach light, gównach jakichś zero procent, ciagle dieta i ciuchy i obmawianie innych lasek rzygać się chciało od tego gadania o wyglądzie przestała mnie pociągać

nie ja jestem normalny i uwierz mi wiekszość nas tak na kobiety patrzy my tez szukamy na stałe fajnych normalnych dziewczyn a uroda coż, zawsze rzecz gustu ja ci mówię jeszcze raz nic mu nie mów i idź smialo i bądz taka jak na codzien, tyle