Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie drrogie mamy

Chłopiec o jakim imieniu będzie GRZECZNY i MĄDRY ????

Polecane posty

Mamy chłopców !! Której synek jest grzeczny i rozumny i jakie nosi imię (mam tu na myśli małe dzieci 1-2latka) Niebawem rodzę syna, a wiem, że imię ma znaczenie. Mój pierwszy syn Bartłomiej (był już temat o Bartłomiejach- łobuzach i w końcu to zrozumiałam) nie słucha, jest nie grzeczny i nic nie pomaga. Może teraz lepiej trafię z imieniem. Może to NIC nie da, ale warto spróbować, bo z drugim takim wariacikiem NIE WYTRZYMAM :)

nic nie pomaga - nie miałam na myśli, że nie pomaga mi w domu, bo ma 2 latka :D miałam na myśli to, że żadne metody wychowawcze nie działają na mojego Bartłomieja :)

jak sie ma tak durna matke jak ty to zadne imie nie pomoze..... ja pierdole...nie wierze czasami w to co tutaj czytam:O jest ktos w stanie wymyslic głupszy topik????????

Gość bukaa
Ty tak poważnie?

Gość fiziamizia
powiedz ,zę to prowokacja - nie mozna być aż tak głupim ,żeby wierzyć ,ze czlowiek jest taki albo inny bo ma takie albo inne imię .

Gość proponuje Dobromir
;P

Jasne, że napisałam poważnie :D Nosz kurde... a znaczenia imion. Poczytałam całej rodzinie i WSZYSTKIM się zgadza. Coś w tym musi być. Imię ma znaczenie :) Tak ciężko wam napisać jak ma na imię wasz syn i czy jest grzeczny czy tez nie :P ?? Oczywiście mam na myśli taki zupełne niedobroty, bo wiadomo, ze kazdy maluch urwisuje

Gość fiziamizia
pęcław :)

Gość dariusz.............

Gość fiziamizia
a jak ty masz na imie autorko ?

Gość tamara123567tgb
mam brata Bartka i też z niego niezła bestia :D Kuzyn Sebastian bardzo inteligentny i dobry chłopak bardzo dobrze się uczy Kuzyn Patryk nie stroni od picia i dragów:D kuzyn Kuba straszna niezdara zero zaradnośći kuzyn Przemek stoicki ,spokojny ,dobry kuzyn Dominik i Maciek diabły wcielone Kuzyn Szymon kochany słodki grzeczny hehe mam dużą rodzinkę dzieci mają od roku do 3 lat:) Ja osobiście stawiam na Szymona kochaniutki ,słodziak mądry i cwany jak na 2 latka ,ale pozytywanie

Gość tamara123567tgb
sory Sebastian i patryk maja po 18 lat heheh :D

:)

Gość fajansiarz
Klemens :classic_cool:

Gość cioteczka króliczka
1 Mateusz - mądry chłopczyk, grzeczyny, dobrze ułozony 2 Mateusz - namolny, uprzykszjący, Filpi, Oskar - łobuzy 1 Hubert - mądry, dobrze ułozony , grzeczny chłopczyk 2 Hubert - fajtłapa, mami synek, płaczek, histeryk Kuba - normalne dziecko Tomek - inteligencik Patryk - łobuz, ale pracowity, Dominik - troche gapowaty ale moze być Daniel - płaczek, mami synek, ślimak i trochę fajtłapa

Gość cioteczka króliczka
Łukasz - łobuz, :P Zanm kilku Danieli, wszyscy poooooooowolni, takie ślamazary

Ale to nie ma reguły bo np znam 2 Łukaszów i jeden jest ułożony,spokojny,grzeczny,mądry,bystry,inteligentny a drugi płaczliwy,rozwydrzony,pyskaty . Także nie ma reguły .

Gość cioteczka króliczka
Ja dałam 2 przykłady Hubert i Kacper;)

Gość hehehheheee
yebnieta

Gość na pierwsze daj
Grzeczny a na drugie Mądry - powinno być dość skuteczne ;)

Gość hmmmee
moj mikolaj i jest kochany grzeczny pomocny chodz ma 17 miesiecy wszytskim sie dzieli otwarty na inne dzieci

Gość kacpry
a kacpry to sa male skurwysynki.........sorry za wyrazenie ale to prawda, znam ze 3 i wszystkie daja popalic jak cholera:D Oskar.............niegrzeczny, rozpieszczony patryk............cicha woda, na boku niegrzeczny Max...............ciapa, flegmatyk maciek............niegrzeczny stracznie Igor................cieple kluchy

Gość gość
Arkadiusz haha :) Miałam w klasie takiego, same z nim kłopoty były :)

Gość wiecie co moze i glupi temat
ale wszystkie Lukasze jakie znam - mlode, stare, male, duze...to lubuziaki od najmlodszych lat i zaden Lukasz z tych mi znanych tak naparwde do niczego w zyciu nie doeszedl.