Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona? ha

podobno na niego działam.

Polecane posty

Gość zawstydzona? ha

Kręce z pewnym facetem. Nie jestesmy razem, ale całowaliśmy się tak namiętnie :D i dzisiaj mi powiedział, ze na niego działam, a ja ze nawet o tym nie wiedziała, ze mogę tak na kogoś działać . Troszkę kłamałam, bo czułam, ze gdzie niegdzie się podniecił. I coś tam mi powiedzial, czy nie zauwazyłam , ja zaprzeczyłam ;p powiedziałam mu ze nie, bo ciemnoo było itp. oczywiście w zartach to było, ale nie wiem czy mogło to jakoś urazic.. po chwili zmienił temat .. ;] .

Gość zawstydzona? ha
?:D

Gość jęczaca
a ty masz celulitis chamie jam naczelna jam chamowa ty sie nawet nie umywasz

Gość jęczaca
o nie moje czolo zostaw w spokoju czemu nasikales na klatke no? czemu?

Gość jęcząca
o ty łajdaku dlatego wciąż urynę czuje dosyć tego klekaj! klekaj i zjedz ta kupe nie ma tak dobrze , oo nie!

Gość jęcząca
nie zgadzam sie masz za male jadra zeby do mnie mowic ja nie bede kurva gardła sobie zdzierac zeby ci wytlumaczyc ze jak srasz to sprztaj no kurva albo chcociaz zjedz.. odrobina przyzwoitosci w mym domu sie nalezy!

Gość jęcząca
woon ! na dwór! smierdzi od ciebie na kilometr znowu na smietniku ryby żarłeś?? ja juz z toba wytrzymac nie moge! dupe ci podcierac, karmic, i jeszcze do miecza sie schylac no kurva po smietnikach sie szlajac nie bedziesz co ludzie na osiedlu powiedza juz mam dosc

Gość zawstydzona? ha
ej to był mój topik i nie był poświecony na kótnie !! :D haha czy takie coś podongo ;p