Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinka222222

Proszę pomóżcie mam wielki problem:(

Polecane posty

Gość Kalinka222222

jakieś z pół roku temu zafarbowałam włosy na czarno i nie mogłam się później pozbyć tego koloru, farbowałam już chyba z 10 razy i mam niby teraz brąz włosy pod spodem a na wierzchu jasne blond pasemka i takie ciepłe rude ale i tak wszystkich włosów nie pokryło i pod spodem widać też czarne odcienie , jednym słowem mam wszystkie kolory na głowie, próbowałam wrócić do swojego naturalnego koloru włosów ale już nie daje rady czy ufarbuje teraz na jasny blond , czy na ciemny to już i tak nierówno pokryje i będą nieładne i różne odcienie, dlatego od kilku dni myślę o obcięciu włosów, chyba to jedyne wyjście jeśli chcę mieć swoje, tylko mam problem bo strasznie nie lubię krótkich włosów i nie wiem jak obciąć żebym później nie płakała... pomóżcie proszę czekam na wasze rady.

Gość Asia-B3
Proponuję udać się do fryzjera, odbarwi ci włosy i po kłopocie.

Gość aaaacomitam
idźże dziewczyno do dobrego fryzjera! Dobierze fryzurę i może coś zrobi z tym kolorem? teraz są takie farby, że pewnie sobie poradzi;-) Tak to jest, jak się samemu eksperymentuje:-/ Masz szczęście, że nie masz teraz włosów jak Ania z Zielonego Wzgórza;-)

Gość Kalinka222222
oj już chyba bym wolała mieć jak Ania niż takie jak teraz mam...