Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczkunia

pieszczenie faceta - pozacja?

Polecane posty

Gość majeczkunia

Hej! Mam poze troche glupie prozaiczne pytanie, ale tak konkretnie i obrazowo: w jakiej pozycji najlepiej piescicie swojego faceta (lub faceci - jak to robia wasze kobiety?) tzn jego penisa, ale mam na mysli reka, nie ustami ? W sensie - ja sie zawsze jakos niezrecznie czuje, ze glupokowato wygladam. Moze to glupio brzmi, wiem, ale ja mu dopiero zaczynamy w tej dziedzinie, i mimo ze kocham mojego faceta, to czasem nadal czuje sie letko niezrecznie w lozku. I wiem, ze faceci to wzrokowcy i lubia sobie popatrzec, ale ja sie czasem czuje niekomfortowa, myslac ze on na mnie patrzy jak ja to robie, i to zapewne niewprawnie :P Jakie pozycje przyjmujecie? (tak konkretnie, i obrazowo?) Ja do tegp uwielbiam calowac go w usta, gdy sie piescimy. Czuje sie troche niezrecznie o glupkowata sterczac tak nad nim, gdy lezy na plecach i go pieszcze... :/ Jakies help ze strony bardziej doswiadczonych? (Bez glupich komentarzy mam nadzieje. Mam 22 latka :D

Gość jęczaca
ja lubie piescici mjego wszezie kocham cale jego cialo stopy łudki uda pośladki plecy potem przód szyja klata no i dalej wiadomo lubie go lizac jezykiem troche pogryzac delikatnie masowac dlonia tak delikatnie jak piorkiem

Gość jęczaca
jakie niezrecznie? jestes nago itd wiec go to podnieca pztrz mu czasem w oczy a potem do roboty

Gość tak zazwyczaj

Gość no zazwyczaj
no zazwyczaj to najpraktyczniej. Ja sobie leze na pleckach a moja dziewczyna kleka miedzy moimi nogami, i robi swoje :) Mnie tam nie jest niezrecznie, ona tez nie wyglada jakby jej bylo :P Pozdrawiam!

Gość majeczkunia
No dobra, ale tak konkretnie? Ktos jeszcze? Jak to robicie? (dzieki za wczesniejsze odpowiedzi) Jakos po prostu nie umiem sie w tym znalezc :P

Gość hgjmfnhdbgvf
jak ci niezrecznie zeby na ciebie patrzyl to niech on lezy na plecach a ty w rozkroku kleknij nad jego klatka ale tylem do jego twarzy. bedziesz mogla robic mu dobrze a on bedzie patrzyl na twoja pupe i moze mi majstrowac paluszkiem gdzieniegdzie:D

Gość hgjmfnhdbgvf
a ja najbardziej lubie jak to ja leze na plecach a facet jest nade mna.(cos w stylu jak pozycja na jezdzca tylko kobieta lezy) moge patrzec na niego, piescic jajka, pupe, on w tym czasie piesci na poczatku moja cipke a potem przy finale spuszcza mi sie na piersi

Gość majeczkunia
ok, dzieki za odpowiedzi. Jak bede do niego tylem, to ja nie patrze na niego, ale on na mnie tak, a to wlasnie mi jest niezrecznie :P

Gość co ty
co ty pierdzielisz :) Jestes naga w swoim boskim ciele ktore on lubi (gdyby go nie lubil nie bylby z toba, wierz mi) dajesz mu jedna z najintymniejszych peszczot mozliwych, jest rozgrzany pod twoim wplywem, i jeszcze moze sobie przy tym wszystkim na ciebie popatrzec. Jesli sie kochacie i macie udany zwiazek (i udany seks) to wszystko mozna powiedziec, ale na pewno nie wygladasz dla niego glupio, wierz mi :D My sie zawsze za bardzo krepujemy, glupio czujemy i za duzo zastanawiamy. A facet to wzrokowiec, wiec go wtedy krecisz :) Pamietaj o tym :)

Gość najbardziej lubie
kleczec przed facetem jak on siedzi i trzyma mnie mocno za wlosy.

Gość majeczkunia
dzieki Izaczek :) :P