Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaarcia

Najsłodsze sms

Polecane posty

Gość Kaaarcia

jakie smsy chcielibyście dostać od ukochanych? lub jakie juz dostaliście?;)

Gość gość
' Myszko... Chce być twoj do cholery! niech to będą już studia. mieszkaj ze mną. chodź nago po naszym mieszkaniu. sypiaj ze mną we wspólnym łóżku. jedz ze mną sniadania i kolacje... kochaj się ze mną każdego wieczoru pod prysznicem.. wybacz. to wszystko z miłości :) '

ja bym chciała : Jesteś kobietą mojego życia. Nie mogę bez Ciebie żyć. Kocham Cię. ale raczej nie usłyszę tych zdań, szkoda

Gość Kasikkkks
Dostałam wieczoru: "Kici, o ktorej wrocisz z pracy czekam na ciebie w lozku..." A zgadnijcie co zrobil ;)

Gość gość
No niestety jeszcze nie dostałam takiego, a szkoda;)

Gość gość
moja perełko, moja księżniczko, wytuliłbym Cię..., było tego trochę :)

Gość gość
Ja wczoraj miałam cudowny poranek. Mój mąż obudził się wcześniej, obudził mnie calusem jak z bajki i powiedział ,,wiesz co mój tato zawsze mówił, że facet jest szczęśliwy gdy budzi się przy kobiecie, która poprzedniego dnia wygladala taka samo pięknie i do tego kochasz ją do szaleństwa" a ja mu odpowiedziałam ,,a wiesz co mówiła zawsze moja mama, że o 7 rano w dzień wolny nie budzi się z miłości tylko obowiązku.''

Gość gość
Mieliśmy małe zawirowania w związku i rozstaliśmy się a on napisał mi sms ,, Kochanie ja nie umiem bez ciebie żyć, nie funkcjonuje bez ciebie, daj szansę błagam, odbierz ode mnie telefon chce Cię usłyszeć." plakalam