Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościnka

co myslicie o dredach?

Polecane posty

nosze dredy od ponad roku. bardzo czesto spotykam si z pytaniem jak cze4sto je myje :D ludzie dredy to normalne wlosy :D myje je co dzien, ewentualnie co dwa :) wiem co sklania ludzi, zeby myslec ze dredziaze to brudasy :? sama spotykam takich niechlujow :/ ale prosze o wyrozumialosc bo nie wszyscuysa tacy. :) :) potrzeba mi akceptacji. jezeli spotkam tu jakiegos czlowieka ktory lubi dredy niech sie odezwie :) wiem ze sa to ludzie specyficzni ktorych nie kazdy potrafi zrozumiec :D

Gość takaprawfda
dredy są juz passe, moim zdaniem to tylko osoby ktore sluchaja regggae powinny je nosic..

passe? owszem, dla ludzi, ktorzy nosza je by cos zademonstrowac otoczeniu :) ja nosze je poniewaz mi sie podobaja, odzwierciedlaja moja dusze i odmiennosc :) jezeli jest wiecej osob ktore mysla w podobny sposob lub na jakikolwiek inny niech sie wwpisza :) bedzie to dla mnhie4 radosc :)

Gość takaprawfda
te odmiennosc manifestuje co druga nastolatka.

Chętnie bym sobie zrobiła, ale najpierw byłam za młoda i rodzice nie pozwalali (wiem, u fryzjera nie potrzebuję ich zgody ale w domu jednak potrzebowałam :P ), później nie pozwalała praca, a teraz- dogadałam się z mężem że ja nie zrobię dredów jeśli on nie będzie długich włosów nosił :) Nie mam aż takiego parcia na dredy żeby skazywać go na codzienne patrzenie na coś co mu się bardzo nie podoba- i to działa w obie strony. A raczej faktycznie zadbane dredy widziałam, nie mam z tym problemu, nie stanowiłoby dla mnie problemu jakby w banku obsługiwała mnie pani z dredami a policjant miał tatuaże na dłoniach, no ale mamy realia jakie mamy :)

A, i dla mnie dredy nie byłyby demonstracją czegokolwiek- ani strojem, ani fryzurą ani makijażem nie demonstruję poglądów, w tym co powierzchowne wybieram to co mi taką czysto estetyczną przyjemność sprawia. Podobają mi się dredy, zwłaszcza dobrze zakręcone, czasem fajnie farbowane no i z ciekawości chciałam spróbować, bo miałam już włosy króciutkie, miałam do tyłka, miałam różne cięcia, warkoczyki- i dredy też chciałam mieć. I twarze z przy dredach ładnie jak dla mnie wyglądają :)

Gość Tom Kaulitz
dredy są passe odkąd ja przestałem je nosić:classic_cool:🖐️👄