Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama ze wszystkim

Rodzina w wiezieniu

Polecane posty

Gość sama ze wszystkim

Ojciec i brat w wiezieniu za gwalt, matka i bratowa w wiezieniu za pobicie tej dzi**i ktora moj ojciec i brat zgwalcili a ja samotna matka wychowujaca swoje dziecko plus dwoje dzieci brata. W dodatku mam konkubenta alkoholika i brata ktory rowniez wylewa za kolnierz. Nie wiem co robic, jestem zalamana. Moj konkubent nie jest ojcem mojego dziecka.

Gość cholerna marzycielka
jejku, aż taka patologia czy podpucha?

Gość sama ze wszystkim
Niestety nie podpucha, moj ojciec i brat zgwalcili prostytutke a moja matka i bratowa pobile te zdzire. I taka ma czelnosc dochodzic swoich praw przed sadem, ta kobieta chyba wstydu nie ma.

Gość Naćpana ketonalem
to współczuję. życzę Ci,żebyś swoje dzieci wychowała na porządnych ludzi. Rodziny się niestety nie wybiera......

Gość po pierwsze
wypierdziel tego konkubenta-alkoholika postaraj sie jakos odgrodzic od tej rodziny, na ile poszli siedziec brat i bratowa?

Gość sama ze wszystkim
brat i ojciec dostali 2 lata wiezienia a moja matka i bratowa dostaly tyle samo. Oni za gwalt a one za pobicie. I co i sama z trojka dzieci zostane, dwojka dzieci to dzieci mojego brata ktory siedzi, moj konkubent jest alkoholikiem ale oprocz tego jest jeszcze drugi brat ktory napisalam rowniez lubi popic? i co brata tez zostawie samego na pastwe losu?

Gość nudyyy
marna prowokacja...:-o