Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esta123

Nie mogę przestać jej kochać

Polecane posty

Witam 5 lat temu zakochałem się w dziewczynie z klasy miałem wtedy 11 lat. Wyznałem jej miłość lecz ona mnie odrzuciła. Starałem się to zaakceptować lecz po upływie 5 lat nadal nie umie jej przestać kochać. Od tamtej pory nie zakochałem się w żadnej innej dziewczynie. Co mam zrobić aby o niej zapomnieć ?? Proszę o radę.

Kup słownik i zapisz się na letni kurs poprawnego wysławiania się w rodzimym języku :) Alebowiem mówi się i pisze "nie umieM" a nie "nie umię" :P Dzięki temu zajmiesz się czymś i przestaniesz robić błędy po nocach :P

Dzięki za troskę zupapomidorowa ale moja wymowa to aktualnie najmniejszy z moich kłopotów :D P.S na przyszłość się poprawię :D

A wracając do tematu to macie jakieś rady ?? Bo serio nie wiem co mam już dalej robić :(

Tak. Wiem że niektórzy mogą uważać iż w moim wieku nie wiem co to miłość ale ja na prawdę się w niej zakochałem i nie mogę przestać o niej myśleć gdy słyszę słowo miłość :(

Ja bym zaryzykowała ponowny flirt, uwodzenie, podryw i wyznanie. W takiej właśnie kolejności (i bez seksu!) :P A jeśli nitz z tego i chcesz koniecznie zapomnieć, to moja rada była adekwatna do zadanego pytania - zajmij się czymś tak, że nie będziesz miał czasu o niej myśleć :P

Próbowałem już tej pierwszej rady lecz jeszcze wszystko pogorszyłem gdyż teraz mnie unika :( A co do drugiej to zacząłem trenować box i nadal nie poskutkowało :( Masz może jeszcze jakieś rady ???

Owszem, boks jest sportem wymagającym myślenia, ale przecież nie boksujesz cały czas. A to musi być coś, co będzie cię zajmowało ciągle, a nie tylko na treningach.

Zacząłem też pisać wiersze i piosenki ale to jeszcze bardziej mnie zdołowało. Spróbowałem również piec ciasta i gotować różne potrawy, ale to również nie poskutkowało. Może mogła byś mi podsunąć jakieś zajęcie bo już kompletnie nie wiem co mam robić :(

Muzyki również próbowałem. Całą muzykę ich troje, fell mam na kompie i słucham praktycznie ciągle, ale zamiast pomagać mi to jeszcze bardziej mnie dobija, wstyd się przyznać ale przez to iż ona mnie unika miałem myśli samobójcze :( Tak więc nie wiem co mam robić :((

Gość karolina. : )
jest tez inny sposob. Jak to mowia: klin, klinem. Sprobuj sie porozgladac za innymi dziewczynami, a nóż Ci sie poszczesci i znajdziesz taka, w ktorej rowniez sie zakochasz bez granic. : D pozdrawiam.