Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy beda problemy?

policystyczne jajniki a ciaza

Polecane posty

Gość czy beda problemy?

Mam 24 lata i ginekolog wykryl u mnie polisystyczne jajniki na razie nie planuje dzieci, ale mam pytanie do kobiet ktore maja ta sama przypadlosc, czy byly u was trudnosci z zajsciem w ciaze?

Gość u mnie lekarz
wykrył to jakies 10 lat temu.. a od swóch lat staralismy sie o dziecko.. nic nie wychodziło..najczarniejszy scenariusz wchodzil juz w gere.. a tu bach..:)

Gość czy beda problemy?
czyli co, macie dzidziusia? czytalam, ze bardzo czesto moga powstac ciaze blizniacze...

Gość czy beda problemy?
moze ktoras z was cos doradzic?

Gość obiektywna reakcja
też posiadam to schorzenie, od swojego lekarza usłyszałam, że to nie jest takie straszne jak się czyta tzn.jakiekolwiek trudności z zajściem w ciążę itp,ale są różne szkoły. Do tej pory jeszcze nie starałam się o dziecko, więc nie wiem jak to wyjdzie w praktyce;), ale z tego co się sama dowiadywałam to chyba nie ma reguły,czytałam o dziewczynie 20 -kilkuletniej, która również to miała i nie mogła zajść w ciążę po długich staraniach, a np.34-latka zaszła w bez większych problemów.Będzie co ma być,schizy nic nie pomogą. A co do tej ciąży bliźniaczej to samo schorzenie nie predestynuje a jedynie hormonalna stymulacja owulacji