Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusałka27

Stan pochwy po drugim porodzie naturalnym? Porsze o szczerą odpowiedź!

Polecane posty

Gość ja szczerze nie zauwazyłam
kontynuując - jesli po porodzie mialaby sie rozszerzyc, to niby dlaczego nie zostalaby w takim rozmiarze, zeby dzoicko przeszlo? Co, alkurta sie o 1 cm rozszerzy? Myslcie logicznie - to elastyczny narad, jak kazdy inny miesien, a nie rodzisz przeciez w wieku 80 lat, więc mięsnie dobrze pracuja. Smieszy mnie takie uogólnianie. Mozesz miec dwie 30 latki - jedna wyglada na 25 a druga na 49 - ludzie sa rozni, nie zauwazylas? Drugiej szybciej sflaczała twarz, biust, no i pochwa. Czy organizn dziala wybiórczo?

Gość ja szczerze nie zauwazyłam
sorry za literówki , wkurzyłam sie:)

Gość rusałka27
jak najbardziej zgadzam sie z tym ze każdy z nas jest inny dlatego własnie by uniknąć konfliktów prosiłam by wypowiadały się tylko osoby o podobnym problemie do mojego a nie te które go nie mają:) Ale nie ma to jak upuścić troche złośliwości jako anonimowi forumowicze...żałosne. Z mojej strony zamykam wątek.

Gość kurde załamka
ja jestem 2 miesiące po porodzie i w seksie porażka totalna

Do uwagauwaga....czytajac Twoje opinie mozna wywnioskowac jedno, wolalabym miec wiadro miedzy nogami niz puste wiadro w glowie jak ty masz!!! Poziom Twoich opini jest ponizej zera!!! Kazdy ma prawo sie wypowiedziec, ale jakas kultura jest wymagana. Poprostu zal mi Ciebie kobieto!!!!

Gość blekotek
wiecie co...ja tam na problem z większą pochwa trafiłam dopiero na kaffe:) Tak szczerze mówiąc to ja nawet nie wiem, czy mam szerszą pochwe po porodzie, czy nie- więc, przez domniemanie, chyba nie. Na wszelki wypadek zapytałam męża- zaczął się śmiac, pogłaskał po główce, spojrzał z politowaniem i poszedł:):) Ale mam koleżankę, która urodziła trójkę. Po pierwszym dziecku tak jej się zmieniło życie seksualne, że pojawiła się kolejna dwójka:P Więc jesli nastąpiły jakies zmiany to chyba rzeczywiście na lepsze:):) Autorko, moim zdaniem jesli czerpiesz satysfakcję z seksu, oboje jesteście zadowoleni to chyba nie ma co roztrząsać tematu. Pozdrawiam

Gość uwaga uwaga uwagaaa
pewnie, ze pogłaskal i poszedł. Co myślałaś, że ci prawde powie, że masz rozklapiochę ? :D

Gość lenusia
uwaga- dziecko idz zrob cos pożytecznego z sobą... gdzie są twoi rodzice małolato? taka ladna pogoda a ty tu godzinami siedzisz..... to ze jesteś anonimowa nie znaczy ze musisz z siebie idiotkę robic... żal mi ciebie dziewczynko....co z ciebie wyrosnie...chyba jakas patologia...

Gość do tej uwagi zjebanej
dziecko, wróć się na biologię, jakbyś chciała wiedzieć to pochwa to także mięśnie, które się debilu rozszerzają, więc luzy to ty masz, ale w głowie. właśnie źle rozumujesz, luzy mogą być u wejścia do pochwy, gdzie dziecko parło najsilniej główką, tam też często zdarzają się pęknięcia w stronę odbytu, więc tam może być luźniej. ja np. miałam tam 2 szwy, po 6tygodniach ciężko było mężowi wejść, dopiero po użyciu lubrykanta i po kilku próbach. w środku, no cóż, jeśli ja go czułam jak się ocierał to chyba on mnie także prawda? także moim zdaniem jesteś lekko upośledzona niedowiarku, a te rzekome luzy i plastykę po nich przechodzą kobiety, które strasznie popękały debilko, a nie przez to, że dziecko przechodziło, doucz się!

Gość uwaga uwaga do ciebie
czytając twoje wypowiedzi mam wrażenie że to Ty masz worek zamiast pizdy i nawet pies by się za ciebie nie wziął. Nie musisz się wyżywać na innych:] naprawdę ci współczuję ale te możesz sobie darować te swoje mądrości.

Gość do tej uwagi zjebanej
tak zj.eba.nej jak moja ci.pa po porodzie, zapomniałam dodać.

Gość uwaga uwaga do ciebie
z tym, że prawdziwa chodząca pi.z.da to akurat jest ze mnie :) Tego nie zdążyłam dopisać :) Starsznie mnie martwi moja rozjechana doopa, co robić ? Chociaż sie wyżyję na innych, tyle mojego :)

Gość no uwaga
nie zadzieraj z babami po porodzie, bo to takie "damy" są, że aż zęby bolą. No i fakt, która się przyzna, że ma luźną pochwę ? One wszystkie są ciaśniejsze, wiadomo ;)

Gość o pomyśleć że takie chamówy
się rozmnażają :O

Gość o pomyśleć że takie chamówy
poza tym wasze histeryczne, stokroć bardziej wulgarne rekacje na wpisy tej tam uwaga uwaga, dowodzą, że ma chyba jednak rację dziewczyna i trafiła w czuły punkt ? ;)

Gość kurde załamka
dobre podszywy :D

Gość uwaga uwaga uwagaaa
Nie dość, że rozklapiochy to jeszcze ewidentnie z rynsztoka pochodzą :O Jesteście skończone. Pewnie, że je prawda boli :) Inaczej by nie reagowały, a już na pewno nie w takim szambiarskim stylu. Mateczki poleczki :D

Gość stan pochwy po drugim porodzie
jest za pewnie szokująco straszny. Aż sie boje pomyśleć.

Gość papikona
Rany,ale ta uwaga uwaga ma zryty beret!!! Nie dosc,ze wulgarna,to jeszczestworzyla sobie kilka pseudonimow(grupe wsparcia) i jedzie. Czego.ci brakuje zalosna osobko? Coz zlego w zyciu spotkalo,ze tak bez sensu uzywasz sobie na innych? Urody brak? Bo rozumu to na pewno. A teraz do normalnych pan. Ja nie zauwazylem zadnych zmian w anatomii pochwy zonki mojej kochanej.Seks jest rewelka taksamo jak i przed ciaza. pozdrawiam

Gość gość
Widzę wypowiedzi tego uwaga uwaga i powiem tak - wolę mieć - jak Ty to nazwales - dzieciora zdrowego. Urodziłam dwa razy 4 kilo i 4.5 kilo bez nacięcia , bez pęknięcia , bez rozstępów i czuje się dobrze. Tylko z rozmiaru m zejdę na s i jestem spowrotem sobą..ale powoli dopiero 3 miesiące mam drugiego synka na świecie. Mięśnie kegla są jak zawężanie pochwy tylko naturalnie a nie - operacja dla leniwcow, i dodatkowy ból.

Gość gość
Ja biore Cesárke no nie chce Rodzic naturalnie ale jesli tobie jest obojetne to mozesz skomentowac swoj problem lekarzowi, ciasniej cie zszyją. Tzw szef dla męza ;-)

Gość gość
Po pierwszym porodzie moja pokryła się srebrem, po drugim złotem, a po trzecim platyna.

Gość gość
Jak się miało mięśnie do chrzanu, to i po pierwszym będzie luz, popuszczanie itd. Jak się o mięśnie dbało i są zwarte, to i po trzech naturalnych dojdą do siebie i się obkurczą.

Gość gość
08:33 - ta sie obudziła :D Tamte wpisy są sprzed ośmiu lat :D

Gość gość
Laski ja jestem po dwóch cesarkach i też czasem nie zdążę do toalety! To jest dopiero dziwne co!?

Gość gość
Tez mnie to ciekawi. Jestem wlasnie w drugiej ciazy. Przed pierwszym porodem bylam zdecydowanie za ciasna, czesto osczuwalam dyskomfort podczas stosunku a maz mial wyrzuty sumienia ze mnie krzywdzi. Po porodzie jest nieco luzniej i znacznie przyjemniej dla nas. I chcialabym zeby tak zostalo. Fizjoterapeutka powiedziala za pierwsze dziecko juz "przetarlo" droge i jak bede cwiczyc miesnie kegla po porodzie to bedzie ok.

Gość Co sie usmialam to moje

Haha, jak tak czytam to wydaje mi sie ze pod pseudonimem "uwaga uwaga" kryje sie sfrustrowany Tomcio Paluszek z nie za wielkim sprzetem i przykrymi doswiadczeniami - przeciez dla mrowki nawet naparstek jest "wiadrem" 😛

Mysle ze jesli maz ma tam cos wiecej niz wykalaczke nie bedzie mial problemu, a szczesliwym posiadaczom nawet ulzy 😉

Gość Kkkkkkkkkkkkkk

Mama dwójki urodzonej SN - jak było przed porodem tak i po, mąż kończy po 5min :/ nawet bym chciała żeby były tam luzy porządne to może w końcu bym doszła a tak co zaczynam się rozgrzewać to jest finisz. Tłumaczy ze za bardzo go podniecam. Żadna ze mnie sexy bomba ale wszystkie moje doświadczenia seksualne były podobne. Nie tylko z mężem. Mam figurę nastolatki płaski brzuch jędrne cycki i chyba między nogami tez mimo porodów jest ciasno. Seks to dla mnie żadna przyjemność wole sobie sama dobrze zrobić wiec się cieszcie kobiety jak macie satysfakcję