_old_enough_girl_ 0 Napisano Lipiec 21, 2010 Ile czasu od wpłynięciu pozwu czeka się na termin rozprawy? dodam, ze rozwod bez orzekania o winie, bez dzieci, z intercyza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_old_enough_girl_ 0 Napisano Lipiec 21, 2010 myslałam, ze tu sami rozwodnicy siedza... bardzo prosze o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Lipiec 21, 2010 zalezy od obłożenia sądu sprawami, może byc miesiąc, może być rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Lipiec 21, 2010 zależy od obłożenia w sądach ja złożyłam w kwietniu a sprawa w październiku (bez orzeczenia, dzieciata) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_old_enough_girl_ 0 Napisano Lipiec 21, 2010 duza rozbieżność. dzieki sliczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majaaaaghhghu Napisano Lipiec 21, 2010 skladalam w maju-rozprawa w czerwcu ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MADZIA27 dla TK Napisano Lipiec 21, 2010 ja miałam po miesiącu z winną szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redrose76 0 Napisano Lipiec 22, 2010 ja miałem od złożenia pozwu około 40 dni. Pójdź do biura podawczego to orientacyjnie powinni powiedzieć w jakim terminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nas było Napisano Lipiec 22, 2010 od złożenia pozwu do rozprawy 7 miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja czekałam ok. 3 msc Napisano Lipiec 22, 2010 sama sprawa 15 - 20 minut i po ptokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach