Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xennitha

Kostium Triumph Miss Kate - kupił ktoś ? Potrzebuję tabelę rozmiarów

Polecane posty

Gość Xennitha

Szukam w necie i nawet na stronie Triumpha nie ma. Co prawda pojawiają się uniwersalne tabele ale wiem, że ta rozmiarówka Triumphowska jest specyficzna , internautki się skarżą. Kostium jest taki, strasznie mi się podoba ale będę musiała kupić go przez internet. http://najlepszegalerie.pl/files/g/2_1175851921_TRI_LW_SpSu2010_Miss_Kate_TPU_Tanga_Motif_.jpg Jest także dostępny w wersji różowej ale moim zdaniem jest zwyczajny, pomarańczowy lepszy. http://allegro.pl/item1099692925_kostium_triumph_miss_kate_tw_roz_42c.html

A jakie masz wymiary? Ciasno pod biustem i luźno w biuście. Z triumphem to jest tak, że jak ja noszę 60DD/65D, to oni mnie wcisną w 70B, które będzie za małe w miskach, a obwód będę miała na łopatkach :) Kup coś porządniejszego, np. kostiumy Freyi są takie kolorowe, zaraz coś Ci wkleję. A przynajmniej będziesz miała dobry rozmiar. Internautki sie skarżą na rozmiarówkę Triumpha, bo jest niepełna. Tzn można znaleźć tam obwody dopiero od 70, a miski do E czy F, podczas gdy kobiety potrzebują o wiele więcej. Obwodów od 60 i misek do K. Nie krzywdź swojego biustu i ubierz go w coś, co będzie w porządnym rozmiarze.

Zobacz sama rozmiar z aukcji: 85C To jest rozmiar, który często wychodzi dziewczynom, jak mierzą swoich FACETÓW. 85C, 75B, 80D, 75A, 80B... To nie są rozmiary większości kobiet. W rzeczywistości jest to 65D, 60E, 60FF, 65E, 70F, 60G Tylko kobiety nie są uświadomione, że istnieją inne rozmiary i noszą za luźne obwody i za małe miseczki...

Gość latriszja
a ja np niecierpie jak mnie obciska pod biustem, miseczka musi byc dopasowana, ale jak pod biustem mnie lekko scisnie ze sie wglebi cialo to nigdy nie wezme

Może mierzysz najpierw 75C, które jest dobre w miskach, a potem 70C, które jest za małe w miskach i ciśnie. W większym, 70D lub 70DD(polskie E) pierś cała zmieści się do miski i obwód nie będzie na nią naciskał, a będzie opierał się tylko i wyłącznie pod biustem. Żeby sprawdzić czy obwód pasuje, najlepiej jest założyć stanik miskami na plecy :D

Gość nima nic
triumf jest do niczego ano bielizna ani stroje

Gość pryk pryk sryk
ano szajs ten w latach 90 był lepszy to co jest teraz to porażka już lepszy chyba atlantic

Gość annnnama
nie kupuj tego stoju z triumpha na plazy bardzo duzo dziewczyn go nosi, tez chcialam sobie go kupic, bo bardzo ladny jest ale po co sie powtarzac

Gość psryk pryk sryk
w cenie triumpfa kupisz dwa zajebiste kostiumy kąpielowe ;) szkoda kasy na triumfa bo sie szybko niszczy

Gość terrakota terrakota
tabele triumfa są do chrzanu bo np 75 rozciągają się do 100cm 80 na 110 cm