Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek_Sromek

Dlugie przemyslenia... Co o tym myslec?

Polecane posty

Gość Romek_Sromek

Witam Panie. Bo do was PYtanie:) Otoz sprawa wyszla taka ze, kobieta z ktora jestem(chyba jeszcze jestem) od 12 dni nie moze sie zastanowic czy chce byc ze mna dalej, bylismy ze soba prawie 4 lata. W tej chwili pojechala jak twierdzi do Babci zeby jaj pomoc. ble ble ble.. i zeby przemyslec wszystko... Niestety wg. mnie ma wszystko w dupie bo do niczego nie doszla, zdziwiony nie bylem bo nawet nie chcialo sie jej nad tym pomyslec... Ja rozpatruje to w wersji: KONIEC ale pewny nie jestem, ona mi nic nie powie bo... ma to gdzies nie oszukujmy sie... jak wy to widzice??? jest sens czekac???

Gość Romek_Sromek
???

Gość Livre__
Piszesz tak,jakbyś siedział u niej w głowie.;)

Gość zwyczajnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem w tej samej sytuacji co twoja kobieta ;) jestem w związku 4 lata i nie wiem czego chcę ;/

Gość Romek_Sromek
nie siedze.. o tym ze nie myslala to tak poprostu... mowi...

Gość michasia03
Ile macie lat? Moze sie myle, ale skoro ona juz tak postawila sprawe, to raczej jest pewna, ze chce zakonczyc zwiazek. To, ze milczy teraz pewnie zwiazane jest z tym, ze trudno jej znalezc odpowiednia slowa itd aby Ci to oznajmic. W koncu 4 lata spedzilismy razem- to kawalek czasu. Wiec pewnie jej rownie trudno jak Tobie. No niemniej, jak napisalam, na twoim miejscu nie spodziewalabym sie niestety dobrych wiesci.

Gość Romek_Sromek
jestem w tej samej sytuacji co twoja kobieta jestem w związku 4 lata i nie wiem czego chcę ;/ otoz to co robisz jest chore... wiem bo mnie trafia jak ona mi mowi ciagle ze nie wie... ja chce to dalej kontynuowac, zle zalezy to od niej. mniejsza z tym chcialbym miec to za soba juz

Gość Livre__
Skoro mówi to gra na zwłokę i chyba niezbyt jej zależy.

tzn w sumie dobrze jedna osoba napisala... nie wiem jak to ubrać w słowa żeby az tak nie zranić... jestem bardziej przyzwyczajona i bardzo mi go po prostu żal... jakbym miala serce z kamienia to bym powiedziała od razu fajnie było ale pa... niestety przejmuję się jego reakcją

Gość Livre__
otoz to co robisz jest chore --zaraz tam chore,zawsze jakieś powody muszą być...nic się nie dziej bez przyczyny...

Gość Romek_Sromek
Dzieki michasia03 i Livre__... Po krotce wg tego co mowila michasia zadzwonilem i prosto z mostu... to ze nie zdecydowalas sie co z nami to wina tego ze nie wiesz jak mi powiedziec ze to koniec??? cisza...... odp: TAK

Gość Livre__
No to wszystko jasne.

Gość Romek_Sromek
prawie wszystko... co teraz?? nie mam juz nic...

Gość michasia03
Teraz znajdz czas dla swojego hobby. Jak bedziesz siedzial i analizowal to nic dobrego z tego wyniknie. Klin klinem? nie polecam. Pierwsze dni sa najgorsze, ale Ty juz chyba od pewnego czasu byles przygotowywany na takie rozwiazanie...

Gość Livre__
nie mam juz nic... -w jakim sensie nie masz już nic?

Gość Romek_Sromek
zwyczajnaaaaa powiem ci cos bardziej zabolalo mnie to teraz jak liczylem na to ze jednak bedziemy ze soba a ona mowi ze nie, wczesniej kiedy mowila mi to pierwszy raz to tak jakos predzej szlo to przebolec bo jeszcze ta zlosc na druga osobe pomagala w tym... zastanow sie bo z czasem tylko pogorszysz wszystko

Gość Romek_Sromek
doopa z przygotownia... ono tylko w teorii bylo przygotowaniem....

wiem że rozstanie boli a ja mam za miękkie serduszko żeby go zranić ;/

Gość Livre__
Jeśli Twój świat kręcił się wyłącznie wokół tej dziewczyny,to możesz zaliczyć niezły dół,ale jeśli masz w życiu jakieś inne cele to poboli i wyjdziesz z czasem na prostą. Nie Ty pierwszy i nie Ty ostatni.

tego kwiatu jest pół światu ;)

Gość michasia03
musisz sobie dac czas na tzw zalobe... to naturalne... czasem trwa ona dluzej, czasem krocej... dla mnie lekarstwem byl zawsze sport...

Gość Livre__
tego kwiatu jest pół światu --dokładnie;) powiedzenie stare,ale jare

spotkania ze znajomymi pomagaja ;)

Gość Romek_Sromek
a co mi ztego "pol swiatu" jak mialem jeden maly kwiatuszek ktory byl dla mnie calym??

Gość Livre__
A gdzie jest napisane,że nie znajdziej inny kwiatuszek,a do tego piękniejszy i na całe życie?

Gość Livre__
znajdziesz

Gość Romek_Sromek
a mielismy w przyszlym tygodniu wyjechac ... do pracy bo do pracy ale razem i na dluuuuuuuuuuuuuuuuuugo.... teraz sam pojade...aaaaaaaaaa

Gość michasia03
to, co przezywasz jest naturalne i chyba wiekszosc miewa takie mysli tuz po rozstaniu... ze juz nie bedzie szukac, ze nie ma sensu, ze to bylo TO, ze juz sie nie zakocha, bo nie chce, albo ze juz sie jest za starym itd itp a czas jednak robi swoje i moze to brzmi jak truizm, ale czas naprawde leczy rany... tylko, ze to moze potrwac, ile? kwestia indywidualna... zakochasz sie jeszcze na bank- gwarantuje.

Gość Livre__
Wiesz lub domyślasz się,dlaczego podjęła taką decycję? Co mogło być powodem?

Gość michasia03
romek_sromek, a ile Ty masz lat?