Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kobiety to idiotki

Faceci po rozstaniu nie cierpia!!!!!!!

Polecane posty

Gość czy kobiety to idiotki

Owszem moga byc przez miesiac troche nieobecni myslami, wiecej pic z kolegami ale max po miesiacu sa gotowi na nowe relacje. Kobiety natomiast rycza, popadaja w depresje, tyja, chudna, brzydna, popadaja w mega skrajnosci....Dlaczego kobiety tak bardzo angazuja sie w zwiazki z facetami jak i tak oni moga kochac wielokrotnie i wcale tak bardzo nie cierpia...Czy kobiety to idiotki? Wiele razy randkowalam z mezczyznami po przejsciach...wiekszosc z nich byla miesiac lub dwa po rozstaniu. Wygladali wrecz kwitnaco, jeszcze bardziej lgneli do zycia towarzyskiego, pelne poczucie humoru. Z wieloma tez sie zaprzyjaznilam i prawie kazdy z nich zalozyl nowy fajny zwaizek szybko po rozstaniu. Natomiast jak obserwuje kobiety, moje kolezanki, znajome kolezanek itp to widze jedynie czarna rozpacz, depresje, totalne zaniedbanie po rozstaniu.

Gość gość
Bylem z dziewczyna 9 lat, Mam 25lat ona o rok mlodsza. Co prawda nasz zwiazek nalezal do burzliwych, rozstawalismy sie chyba z 5 razy, mimo wsyztsko zawsze ja kochalem. Ktoregos wieczoru doszlo do klotni i rozstalismy sie mimo iz moja partnerka mowila ze tez tego nie chce,ale wiadomo w nerwach rozne rzeczy sie robi....ja nastepnego dnia juz zalowalem. Ona nie chciała już powrotu. Zacząłem robić wszystko by ją odzyskać, jednak wszystko na nic…. Zdecydowałem się w końcu na urok miłosny ( u zachwalanego tu perun72@interia.pl) i w końcu powróciliśmy do siebie…. Układa się nam kapitalnie, jesteśmy szczęsliwi jak nigdy.